Se våre webinarer, hør podcast eller finn e-bøker og artikler

AS3 Norge kjøper Institutt for Medskapende Ledelse (IML).

 

IML ble etablert i 1997 og har de senere 20 år vært en av Norges mest anerkjente fagmiljøer innen organisasjon- og ledelsesutvikling.

IML har bygget opp en solid kundeportefølje i det Norske markedet, utviklet eget 360-lederevalueringsverktøy, samt inngått flere ulike samarbeidsrelasjoner med spisskompetente miljøer i Norden og globalt.
 
I løpet av de siste 5-6 år har AS3 i Norge i tillegg bygget opp en portefølje knyttet til digitalt støttet ledertrening og ledercoaching. Målet har vært å gjøre læring for ledere lett tilgjengelig når ledere trenger det i deres arbeidshverdag. Selskapet har gjennom de senere årene investert betydelig i digitalisering av sine tjenester, deriblant utviklet en applikasjon for digitalt levert coaching og rådgivning, karriereportal med alumni funksjon for personer i omstilling, partnerportal for kunder og samarbeidspartnere, samt digital pulsmåling for måling av stress og trivsel i organisasjoner. Denne satsningen fortsetter med full kraft.

Ved å kombinere AS3s kompetanser innen digital læring med IMLs spisskompetanse og konsepter innen organisasjons- og ledelsesutvikling, er ambisjonen å bygge et innovativt selskap innen organisasjons- og ledelsesutvikling i Norge. Samlet har vi en betydelig kundeportefølje med høy etterspørsel etter våre tjenester.
 
I forbindelse med oppkjøpet kommer Claus Harald Jebsen tilbake til IML og blir partner i selskapet fra 01.08.2021. Han blir og en fagleder for leder og organisasjonsutvikling i IML.
 
Claus har arbeidet i IML i 15 år, hvorav 13 år som partner og 10 år som daglig leder. Han bærer således IML arven videre – og går fra 1. august inn som fagansvarlig for AS3 i Norge sin satsning på organisasjons- og ledelsesutvikling, en oppgave han kombinerer med PhD stipendiatstillingen på BI, Institutt for strategi og entreprenørskap. Claus Harald Jebsen trer samtidig inn som partner i AS3 Norge

Det nye IML blir en del av AS3 Norge AS.

Les mer om IML Her

Med vennlig hilsen

Einar Wergeland-Jenssen
Administrerende direktør  AS3 Norge


AS3
Lysaker Torg 35
1366 Lysaker

E-post: ewj@as3.no

Einar Wergeland-Jensen

Bjørn Solend
Partner / Salg og markedsdirektør  AS3 Norge


AS3
Lysaker Torg 35
1366 Lysaker

E-post: bso@as3.no

Bjørn Solend

Claus Harald Jebsen
Partner / Fagleder for leder og org.utvikling


AS3/IML
Lysaker Torg 35
1366 Lysaker

Claus Harald Jebsen