Meld deg på vårt nyhetsbrev

AS3 Norge kjøper Institutt for Medskapende Ledelse (IML).

 

IML ble etablert i 1997 og har de senere 20 år vært en av Norges mest anerkjente fagmiljøer innen organisasjon- og ledelsesutvikling.

IML har bygget opp en solid kundeportefølje i det Norske markedet, utviklet eget 360-lederevalueringsverktøy, samt inngått flere ulike samarbeidsrelasjoner med spisskompetente miljøer i Norden og globalt.
 
I løpet av de siste 5-6 år har AS3 i Norge i tillegg bygget opp en portefølje knyttet til digitalt støttet ledertrening og ledercoaching. Målet har vært å gjøre læring for ledere lett tilgjengelig når ledere trenger det i deres arbeidshverdag. Selskapet har gjennom de senere årene investert betydelig i digitalisering av sine tjenester, deriblant utviklet en applikasjon for digitalt levert coaching og rådgivning, karriereportal med alumni funksjon for personer i omstilling, partnerportal for kunder og samarbeidspartnere, samt digital pulsmåling for måling av stress og trivsel i organisasjoner. Denne satsningen fortsetter med full kraft.

Ved å kombinere AS3s kompetanser innen digital læring med IMLs spisskompetanse og konsepter innen organisasjons- og ledelsesutvikling, er ambisjonen å bygge et innovativt selskap innen organisasjons- og ledelsesutvikling i Norge. Samlet har vi en betydelig kundeportefølje med høy etterspørsel etter våre tjenester.
 
I forbindelse med oppkjøpet kommer Claus Harald Jebsen tilbake til IML og blir partner i selskapet fra 01.08.2021. Han blir og en fagleder for leder og organisasjonsutvikling i IML.
 
Claus har arbeidet i IML i 15 år, hvorav 13 år som partner og 10 år som daglig leder. Han bærer således IML arven videre – og går fra 1. august inn som fagansvarlig for AS3 i Norge sin satsning på organisasjons- og ledelsesutvikling, en oppgave han kombinerer med PhD stipendiatstillingen på BI, Institutt for strategi og entreprenørskap. Claus Harald Jebsen trer samtidig inn som partner i AS3 Norge

Det nye IML blir en del av AS3 Norge AS.

Les mer om IML Her

Med vennlig hilsen

Einar Wergeland-Jenssen
Administrerende direktør  AS3 Norge


AS3
Lysaker Torg 35
1366 Lysaker

E-post: ewj@as3.no

Einar Wergeland-Jensen

Bjørn Solend
Partner / Salg og markedsdirektør  AS3 Norge


AS3
Lysaker Torg 35
1366 Lysaker

E-post: bso@as3.no

Bjørn Solend

Claus Harald Jebsen
Partner / Fagleder for leder og org.utvikling


AS3/IML
Lysaker Torg 35
1366 Lysaker

Claus Harald Jebsen

Lurer du på noe?

Send oss en melding da vel. Dette kan være om du trenger råd, har spørsmål, eller andre ting vi kan hjelpe deg med. Vi svarer så fort vi kan!