Meld deg på vårt nyhetsbrev

Velkommen til kurs Personlig lederutvikling – Fremtidens ledere

Meld deg på vårt lederutviklingsprogram

Det finnes mange veier inn i ledelse. Uansett om du har blitt håndplukket grunnet din faglige ekspertise, ledertalent eller tidligere ledererfaring, har du som leder takket ja til å ta ansvar for noe større enn deg selv.  For å kunne være en ansvarlig leder som kontinuerlig utvikler organisasjonen og dens medarbeidere, er du nødt til å ta et bevisst valg om å aktivt drive ledelse.

mer om programmet
"Denne flinke duoen spiller på hverandre og byr på seg selv. Alternering mellom presentasjon og dialog er fint!" Borregaard

Våre pakker

I dette lederutviklingsprogrammet vil du kunne velge mellom tre forskjellige pakker.

 • Inspirasjon: Du vil få innsikt i lederskapskontrakten, et praktisk rammeverk for å gjøre deg til en mer ansvarlig leder. Lederutviklingsprogrammet vil foregå over fire workshops.
 • Læring: Som en utvidelse til workshopene får du tilgang til alle AS3s e-læringsprogrammer. I tillegg vil du få en samtale med din egen profesjonelle coach, der du vil få muligheten til å dykke ned i utfordringer i din lederhverdag.
 • Utvikling: I tillegg til ovennevnte lederutviklingsprogram, vil du få et helt utviklingsløp bestående av fire samtaler med en dedikert profesjonell coach. 

Praktisk informasjon

 • Programstart: 18. november 
 • Oppmøte: Digitalt (teams) 
 • Pris fra: 4 900 NOK pr deltaker 
 • Tid: 4 workshops x 3 timer over 6 mnd 
 • Datoer for workshop: 18. november, 6. januar, 3. mars, 5. mai. 
 • Tidspunkt: 09:00-12:00
 • Mer informasjon: asvan@as3.no 
 • Påmeldingsfrist: 8. november

Lederskapsgapet

Forskning fra vår globale samarbeidspartner LHH viser at:

2084 toppledere og HR-direktører mener at ansvarlig ledelse er forretningkritisk

Er fornøyd med graden av ansvarlig ledelse i sin organisasjon

Last ned LHH sin undersøkelse: The Leadership Accountability Gap

Meld deg på

Meld deg på

Bedriftsopplysninger

For å kunne sende faktura til bedriften, legg igjen informasjonen.

Jeg godtar betingelsene:

- Alle priser er eks. mva. - Påmeldingen er bindende. - Du har 14 dager angrerett etter påmelding

Om AS3

Vi er et nordisk selskap som ble startet i 1989 og har ca.1000 medarbeidere i Norden. Vi har levert store organisasjons- og lederutviklingsprogram til en rekke offentlige og private virksomheter. I tillegg har vi et stort nettverk av profesjonelle coacher som er sertifisert gjennom vår interne EMCC-akkrediterte coachingutdannelse.

Våre coacher

I pakke "Læring" og "Utvikling" vil du få din personlige sparringspartner

Executive rådgiver Signe Haver Bilde

Signe Haver

Executive coach

Signe har 17 års erfaring som profesjonell sparringspartner for ledere på alle nivåer. Hun er opptatt av å skape psykologisk trygghet både på individnivå, i team og i større grupper. For Signe er det viktig at deltakerne opplever læring og utvikling. Hun utfordrer og engasjerer på en tydelig, vennlig og respektfull måte. 

Executive rådgiver Tore Næss

Tore Næss

Executive coach

Tore er en erfaren leder, lederutvikler og coach. Han kan vise til svært gode resultater i å hjelpe ledere og medarbeidere til å finne riktige løsninger. Tore kommuniserer godt med medarbeidere fra alle bransjer og stillingsnivåer, og er dyktig til å sette seg inn i andre menneskers situasjon og utfordringer.  

Hvorfor coaching?

Lurer du på noe?

Send oss en melding da vel. Dette kan være om du trenger råd, har spørsmål, eller andre ting vi kan hjelpe deg med. Vi svarer så fort vi kan!