Meld deg på vårt nyhetsbrev

Digital læring Individuelt lederutviklings-program

Hvorfor velge en pakke med digital læring?

Når du nå skal ta et valg om å investere både tid og penger i egen utvikling kan det være nyttig å kjenne til at det er bevist at læringseffekten øker ved å kombinere ulike læringsmetoder. Vi ser blant annet fra metastudien til Lacerenza, Reyes og Marlow m.fl at læringseffekten faktisk øker med hele 2.20 standardavvik ved å kombinere informasjon, demonstrasjon og øving i programmene.  

Ved å velge en pakke som har digital læring som tillegg vil du i forkant av hver workshop få tilsendt en digital modul som gir deg en innføring i hva workshopen skal handle om, få demonstrert eksempler og få tilgang til refleksjonsoppgaver som bidrar til din utvikling som leder.  

Den digitale læringen blir levert via vår LMS-plattform Eloomi, som har et enkelt brukergrensesnitt. I tillegg til filmer og oppgaver, får du også tilgang til et ressurssenter hvor du finner relevante fagartikler.  

Digital læring i pakke "Læring"

Du får følgende digital læring i denne pakken:

LÆRING 

Dersom du er av typen som liker å være godt forberedt, og som har lyst til å reflektere mer over din egen lederrolle, kan den digitale læringen; Lederskapskontrakten være et godt støtteverktøy for deg. Målet med læringen er å gjøre deg mer bevisst og igangsette refleksjoner som bidrar til din utvikling. Her vil du få påfyll av teori og tilgang til refleksjonsoppgaver som er god forberedelse til workshopene.  

Den digitale læringen er bygget opp av fire moduler:  

 1. Lederskap er et valg 
 2. Lederskap er en forpliktelse 
 3. Lederskap er hardt arbeid 
 4. Lederskap skjer i fellesskap 

Pakke: læring

Digital læring i pakke "Utvikling"

Du får følgende digitale læringsprogrammer i tillegg til Lederskapskontrakten:

 

UTVIKLING

Kunne du ønske at du kunne få se en demonstrasjon på hvordan en krevende samtale kan gjennomføres med en person som begynner å gråte? Eller trøbler du kanskje litt når du skal gi feedback til medarbeiderne dine? Da kan gull være pakken for deg. Her får du selvsagt den digitale læringen «Lederskapskontrakten» som er beskrevet i "LÆRING", i tillegg til at du får tilgang til alle AS3s digitale læringsprogrammer.  

Målet med våre digitale læringsprogrammer er å gjøre deg mer bevisst og igangsette refleksjoner som bidrar til din utvikling. Her vil du få påfyll av teori, tilgang til refleksjonsoppgaver og i noen av de digitale læringsprogrammene får du også se demonstrasjoner. 

Krevende samtaler

Krevende samtaler læringsmodul

I dette kurset fokuseres det på de krevende samtalene som er en del av lederhverdagen. Vi vet at ledere ofte gruer seg til denne typen samtaler fordi de er usikre på hvordan medarbeiderne vil reagere. Programmet skal hjelpe deg til å bli tryggere i de krevende samtalene, og gi deg noen verktøy til å enklere kunne håndtere situasjoner som kan oppstå i samtalene. Gjennom kurset vil du få påfyll av teori, samt se praktiske eksempler på hvordan krevende samtaler kan gjennomføres. 

 1. Informasjon om krevende samtaler 
 2. Demonstrasjoner av krevende samtaler og situasjoner som: 
  • Gråt 
  • Tverr stillhet 
  • Bortforklaringer

Coachende lederskap

Coachende lederskap læringsmodul

Dette kurset gir deg en innføring i hva coaching er, når det kan være smart å innta en coachende lederstil og en presentasjon og gjennomgang av GROW-modellen. Kurset inneholder både korte teoretiske forelesninger, intervjuer og demonstrasjoner. Kurset er bygget opp av følgende moduler: 

 1. Informasjon om coachende lederskap 
 2. Hva er coaching?
 3. Innføring i coaching 
 4. Demonstrasjoner på hvordan en coachende lederstil kan inntas i praksis

Konstruktiv feedback 

 

I dette kurset gir vi en innføring i hva konstruktiv feedback faktisk er.  
Du lærer også hvordan du kan gi både korrigerende og forsterkende tilbakemeldinger som oppleves som konstruktive, og som bevarer relasjon. Gjennom kurset vil du få påfyll av teori, samt se praktiske demonstrasjoner på hvordan feedback kan gis. Kurset er bygget opp av følgende moduler: 

 1. Hvorfor er det vanskelig å gi tilbakemeldinger? 
 2. Hvordan gi tilbakemeldinger 

Lederens forberedelse til nedbemanning 

Dette er et digitalt kurs beregnet for ledere som skal nedbemanne. Læringen inneholder både korte forelesninger og demonstrasjonsvideoer. Læringen er bygget opp av fire moduler: 

 1. Hva vil det innebære for en medarbeider å bli oppsagt – den menneskelige siden av endring 
 2. Lederens budskap til avdelingen 
 3. Omstillingssamtalen 
 4. Ressurssenter med lederens huskeliste

Praktisk endringsledelse 

Dette digitale kurset er beregnet for ledere som skal lede i endring. Læringen inneholder både korte forelesninger og demonstrasjonsvideoer. Den er bygget opp av 4 moduler: 

 1. Transisjoner – forstå endringer 
 2. Motstand – forstå medarbeiderne 
 3. Dialog og tydelig ledelse 
 4. Praktiske samtalecase 

Avstandsledelse og gode arbeidsdager i den nye normalen 

Dette kurset ble utviklet i forbindelse med COVID-19 og er beregnet for ledere og medarbeidere som jobber fra hjemmekontor. Læringen er bygget opp av 4 moduler, hvor av dem er beregnet for ledere og medarbeidere, mens den siste er beregnet for ledere. Læringen er bygget opp på følgende måte: 

 1. Motivasjon på hjemmekontoret 
 2. Selvledelse på hjemmekontoret 
 3. Fellesskap på hjemmekontoret 
 4. Avstandsledelse 

Meld deg på

Bedriftsopplysninger

For å kunne sende faktura til bedriften, legg igjen informasjonen.

Jeg godtar betingelsene:

- Alle priser er eks. mva. - Påmeldingen er bindende. - Du har 14 dager angrerett etter påmelding

Lurer du på noe?

Send oss en melding da vel. Dette kan være om du trenger råd, har spørsmål, eller andre ting vi kan hjelpe deg med. Vi svarer så fort vi kan!