Meld deg på våre webinarer

Webinar 07.09.2021: Risikovurderinger og muligheter ved nedbemanning

Takk for at du ønsker å se webinaret vårt om nedbemanninger, av Bjørn Solend og Richard Thorsen. Vi håper du finner webinaret interessant.

I en vanskelig fase hender det dessverre at bedrifter må spare penger og nedbemanne. Da er det utrolig viktig å planlegge godt for for å gjøre  prosessen så smidig som mulig. I dette webinaret gir Bjørn og Richard deg tips knyttet til viktige temaer i planleggingen.

Vi vil blant annet  ta for oss:

  • Risikovurderinger for prosessen
  • Forståelse og forberedelse til motstanden som ofte oppstår
  • Ulike strategier for nedbemanning
Kontakt Richard for en prat

Foredragsholdere

Om du har spørsmål eller ønsker å få presentasjonen som blir brukt tilsendt, kan du sende en mail til Richard Thorsen: rthor@as3.no


Richard Thorsen

Senior Advisor Career Services

Richard jobber som seniorrådgiver i AS3 Transition. Han jobber til daglig med oppfølging av kunder, kurs og ledertreninger i forbindelse med omstillinger, og hjelper til i krevende prosesser i bedrifter. Han sparrer også med HR på prosess. og håndtering, og er med på utviklingen i etterkant.

les mer om Richard


Bjørn Solend 

Partner & Senior Advisor

Bjørn har lang og bred erfaring innen HR-området, både rundt teknologi og HR-faget generelt. Solend har blant annet implementert systemer for kompetanseutvikling, medarbeidersamtale, målstyring, medarbeiderundersøkelse, etterfølgerplanlegging og ulike E-læringsaktiviteter.

Les mer om Bjørn

Interessert i å finne ut mer om oss?

Book et møte

Book et møte med oss og vi vil ta kontakt med deg!

Lurer du på noe?

Send oss en melding da vel. Dette kan være om du trenger råd, har spørsmål, eller andre ting vi kan hjelpe deg med. Vi svarer så fort vi kan!