Meld deg på våre webinarer

Webinar Psykologisk trygghet – din påvirkning som leder

I dette webinaret har vi valgt «Psykologisk Trygghet» som tema. Årsaken er at vi vet at det er en sterk sammenheng mellom graden av psykologisk trygghet i et team og nærmeste leder. I relasjonsledelse er psykologisk trygghet Alfa Omega.

Det handler om at man trygt skal kunne si i fra, ytre sine meninger og perspektiver uten frykt for at det skal få negative konsekvenser. Psykologisk Trygghet er også en grunnleggende faktor for innovasjon og læringskultur. 

I løpet av webinaret vil vi snakke om vår tilnærming til Psykologisk Trygghet, basert på Amy Edmondson sine studier. Vi vil i tillegg gi deg råd og innspill til hvordan du som leder kan tilrettelegge for psykologisk trygghet i dine relasjoner og i ditt team.  

I løpet av 30 minutter er vårt mål at du skal: 

  1. Ha fått flere perspektiver på hva psykologisk trygghet i praksis innebærer 
  2. Fått faglig påfyll som gjør at du kan reflektere/bli mer bevisst over graden av psykologisk trygghet i dine relasjoner 
  3. Tips til spørsmål og samtaler som bidrar til å styrke psykologisk trygghet 

Mot slutten av webinaret vil vi åpne opp for spørsmål. 

 

Meld deg på her!

Foredragsholdere

Tirsdag 30. november, 09:00-09:30

Jannecke Bugge Bilde

Jannecke Bugge

Head of Leadership Development

Jannecke jobber til daglig med lederutvikling, og er seniorrådgiver for HR og toppledergrupper i forbindelse med kartlegging og strategisk planlegging av større omstillingsprosesser.

Anna Svanberg Bilde

Anna Svanberg

Senior Advisor Leadership Development

Anna kommer fra en rolle som HR- og kommunikasjonssjef i en større virksomhet innenfor transport- og logistikkbransjen. Hun har ledet flere endringsprosesser i egen avdeling, samt to nedbemanningsprosesser der hele organisasjonen ble berørt. 

Lurer du på noe?

Send oss en melding da vel. Dette kan være om du trenger råd, har spørsmål, eller andre ting vi kan hjelpe deg med. Vi svarer så fort vi kan!