Meld deg på våre webinarer

Webinar Hva går oftest galt i nedbemanninger?

Velkommen til webinar om ledelse i nedbemanning 22. februar.

Omstillinger og nedbemanninger er krevende prosesser for alle involverte. Noen er direkte berørte som overtallige, mens andre skal fortsette i bedriften og forsøke å opprettholde motivasjon og arbeidsmoral. 

Hvordan håndterer man dette på en måte som ivaretar alle, og hvem er de viktigste i forhold til å gjennomføre “en god nedbemanning”

Vi tar for oss hva dette betyr i praksis, deler erfaringer og snakker om områder hvor vi opplever at dårlige valg og beslutninger gjentar seg. 

      ✅ Hvilke utfordringer erfarer vi at gjentar seg 

      ✅ Hvordan rigger man ledere for suksess i prosessen 

      ✅ Hva er tydelig ledelse og hvorfor er det særlig viktig i omstilling og nedbemanningsprosesser?

Du møter Maja Vikan og Richard Thorsen, begge Seniorrådgivere i AS3 Norge. De jobber til daglig med å støtte og trene HR og ledere i omstilling og nedbemanningsprosesser.

Meld deg på her!

Foredragsholdere

Tirsdag 22. februar, 09:00-09:30

Richard Thorsen

Richard Thorsen

Senior Advisor Career Services

Richard jobber som seniorrådgiver i AS3 Transition. Han jobber til daglig med oppfølging av kunder, kurs og ledertreninger i forbindelse med omstillinger, og hjelper til i krevende prosesser i bedrifter. Han sparrer også med HR på prosess. og håndtering, og er med på utviklingen i etterkant.

Maja Vikan

Maja Vikan

Senior Advisor Career Services

Maja er seniorrådgiver Innenfor outplacement og jobber til daglig med å hjelpe ledere og HR i gjennomføringen av omstilling- og nedbemanningsprosesser. Hun har erfaring og bakgrunn fra HR og mangfoldsledelse, samt jobbet med å styrke kommunikasjon og samarbeid i internasjonale relasjoner.

Lurer du på noe?

Send oss en melding da vel. Dette kan være om du trenger råd, har spørsmål, eller andre ting vi kan hjelpe deg med. Vi svarer så fort vi kan!