Meld deg på våre webinarer

Webinar Hvordan lede gjennom nedbemanning?

Hvordan lede gjennom nedbemanning?

Velkommen til webinar om ledelse i nedbemanning 1. februar.  

Omstillinger og nedbemanninger er krevende prosesser for alle involverte. Noen er direkte berørte som overtallige, mens andre skal fortsette i bedriften og forsøke å opprettholde motivasjon og arbeidsmoral.   

 
God, trygg og tydelig ledelse er en av de viktigste faktorene for at alle berørte får en opplevelse av en respektfull og god prosess.   
 
Vi tar for oss hva dette betyr i praksis, deler erfaringer og snakker om hvordan lederskap i krisesituasjoner kan gjennomføres.   

✅ Hva er tydelig ledelse og hvorfor er det særlig viktig i omstilling og nedbemanningsprosesser? 

✅ Hvilke utfordringer erfarer vi at gjentar seg for ledere   

✅ Hvordan rigger man ledere for suksess i prosessen    

Du møter Maja Vikan og Richard Thorsen, begge Seniorrådgivere i AS3 Norge. De jobber til daglig med å støtte og trene HR og ledere i omstilling og nedbemanningsprosesser.  

Vel møtt!

 

Meld deg på her!

Foredragsholdere

Tirsdag 1. februar, 09:00-09:30

Maja Vikan

Maja Vikan

Senior Advisor Career Services

Bjørn har lang og bred erfaring innen HR-området, både rundt teknologi og HR-faget generelt. Solend har blant annet implementert systemer for kompetanseutvikling, medarbeidersamtale, målstyring, medarbeiderundersøkelse, etterfølgerplanlegging og ulike E-læringsaktiviteter.

Richard Thorsen

Richard Thorsen

Senior Advisor Career Services

Per bistår norske og utenlandske selskaper innenfor alle bransjer med generell arbeidsrettslig bistand og konfliktløsning. Han har særskilt kompetanse relatert til arbeidsrettslige spørsmål i forbindelse med virksomhetsoverdragelser, restruktureringer og nedbemanninger i alle bransjer.

Lurer du på noe?

Send oss en melding da vel. Dette kan være om du trenger råd, har spørsmål, eller andre ting vi kan hjelpe deg med. Vi svarer så fort vi kan!