Meld deg på våre webinarer

Webinar Karriereberedskap! - Hva er det?

Velkommen til webinar om Karriereberedskap 24. mai.

Vi er i en tid med raskere skifter, høy grad av digitalisering og stor kompetansemobilitet. Noen sitter stille i båten og håper at de blir med i dragsuget, noen håper at dette roer seg ned, mens andre agerer og tar grep for å sikre seg for fremtiden. Hva er planen din for fremtiden? Hva slags refleksjoner har du gjort deg om egen karriere og utvikling, og hvordan ser ditt arbeidsliv ut om 5 år?

Vi skal diskutere viktigheten av:

      ✅ Karriereberedskap
      ✅ Forståelse for utviklingen i arbeidslivet

Bjørn Solend er partner i AS3 og har lang erfaring med karriererådgivning og omstillinger. Richard Thorsen jobber som seniorrådgiver innen karriere og omstilling i AS3

Meld deg på her!

Foredragsholdere

Tirsdag 24. mai, 09:00-09:30

Richard Thorsen

Richard Thorsen

Senior Advisor Career Services

Richard jobber som seniorrådgiver i AS3 Transition. Han jobber til daglig med oppfølging av kunder, kurs og ledertreninger i forbindelse med omstillinger, og hjelper til i krevende prosesser i bedrifter. Han sparrer også med HR på prosess. og håndtering, og er med på utviklingen i etterkant.


Bjørn Solend 

Partner & Senior Advisor

Bjørn har lang og bred erfaring innen HR-området, både rundt teknologi og HR-faget generelt. Solend har blant annet implementert systemer for kompetanseutvikling, medarbeidersamtale, målstyring, medarbeiderundersøkelse, etterfølgerplanlegging og ulike E-læringsaktiviteter.

Lurer du på noe?

Send oss en melding da vel. Dette kan være om du trenger råd, har spørsmål, eller andre ting vi kan hjelpe deg med. Vi svarer så fort vi kan!