Se våre kommende webinarer

Webinar 07.09.2021: Risikovurderinger og muligheter ved nedbemanning

Takk for at du ønsker å se webinaret vårt om nedbemanninger, av Bjørn Solend og Richard Thorsen. Vi håper du finner webinaret interessant.

I en vanskelig fase hender det dessverre at bedrifter må spare penger og nedbemanne. Da er det utrolig viktig å planlegge godt for for å gjøre  prosessen så smidig som mulig. I dette webinaret gir Bjørn og Richard deg tips knyttet til viktige temaer i planleggingen.

Vi vil blant annet  ta for oss:

  • Risikovurderinger for prosessen
  • Forståelse og forberedelse til motstanden som ofte oppstår
  • Ulike strategier for nedbemanning
Kontakt Richard for en prat

Foredragsholdere

Om du har spørsmål eller ønsker å få presentasjonen som blir brukt tilsendt, kan du sende en mail til Richard Thorsen: rthor@as3.no


Richard Thorsen

Senior Advisor Career Services

Richard jobber som seniorrådgiver i AS3 Transition. Han jobber til daglig med oppfølging av kunder, kurs og ledertreninger i forbindelse med omstillinger, og hjelper til i krevende prosesser i bedrifter. Han sparrer også med HR på prosess. og håndtering, og er med på utviklingen i etterkant.

les mer om Richard


Bjørn Solend 

Partner & Senior Advisor

Bjørn har lang og bred erfaring innen HR-området, både rundt teknologi og HR-faget generelt. Solend har blant annet implementert systemer for kompetanseutvikling, medarbeidersamtale, målstyring, medarbeiderundersøkelse, etterfølgerplanlegging og ulike E-læringsaktiviteter.

Les mer om Bjørn

Interessert i å finne ut mer om oss?

Book et møte

Book et møte med oss og vi vil ta kontakt med deg!