Meld deg på vårt nyhetsbrev

Webinar Risikoelementer i nedbemanninger

Velkommen på webinar!

Omstillinger og nedbemanninger er krevende prosesser for alle involverte. Noen er direkte berørte som overtallige, mens andre skal fortsette i bedriften og forsøke å opprettholde motivasjon og arbeidsmoral. Det er flere risikoelementer underveis i en slik prosess, og dette kan i verste fall ødelegge for målsettingen.  

Hvordan håndterer man dette på en måte som reduserer risiko, ivaretar alle, og sørger for at målsettingen likevel blir oppnådd? Vi tar for oss praktiske eksempler, deler erfaringer og snakker om områder hvor vi opplever at dårlige valg og beslutninger ofte blir tatt.   

  • Hvilke utfordringer erfarer vi at gjentar seg?   
  • Hvordan rigger man ledere for suksess i prosessen?    
  • Hva er tydelig ledelse og hvorfor er det særlig viktig i omstilling og nedbemanningsprosesser? 

Du møter Bjørn Solend og Richard Thorsen, som til daglig jobber med å støtte og trene HR og ledere i omstilling og nedbemanningsprosesser.  

Meld deg på her!

Foredragsholdere

Tirsdag 30. august, 09:00-09:30

Richard Thorsen

Senior Advisor Career Services

Richard jobber som seniorrådgiver i AS3 Transition. Han jobber til daglig med oppfølging av kunder, kurs og ledertreninger i forbindelse med omstillinger, og hjelper til i krevende prosesser i bedrifter. Han sparrer også med HR på prosess. og håndtering, og er med på utviklingen i etterkant.

Bjørn Solend 

Partner & Senior Advisor

Bjørn har lang og bred erfaring innen HR-området, både rundt teknologi og HR-faget generelt. Solend har blant annet implementert systemer for kompetanseutvikling, medarbeidersamtale, målstyring, medarbeiderundersøkelse, etterfølgerplanlegging og ulike E-læringsaktiviteter.

Lurer du på noe?

Send oss en melding da vel. Dette kan være om du trenger råd, har spørsmål, eller andre ting vi kan hjelpe deg med. Vi svarer så fort vi kan!