Meld deg på vårt nyhetsbrev

Webinar Samskaping - når og hvordan?

Arbeid – og organisasjonslivet blir stadig mer spesialisert og virksomhetens overordnete oppdrag deles opp i mindre og håndterbare oppgaver basert på kompetanse og funksjonalitet. Dette er nødvendig for å kunne levere både effektivt og med god kvalitet. Samtidig skjerper det kravet og god koordinering – og med det samhandling på tvers av både roller, funksjoner, enheter og organisasjoner. 

Samskaping (co-creating) utfordrer den klassiske tenkning omkring organisasjon-, leder- og medarbeiderskap, og byr med det, på nye og store muligheter for å levere godt på «oppdraget».   

Vi vil gå nærmere innpå: 

  • Når skjer samskaping?
  • Hvordan legge til rette for samskaping?  
  • Praktiske grep for både ledere og medarbeidere  
  • Hvordan komme i gang?  

Du møter blant annet Claus Harald Jebsen har stor interesse for samhandling på tvers i komplekse organisasjoner, og skriver nå en PhD på nettopp dette temaet.  

Meld deg på her!

Foredragsholdere

Tirsdag 15. november, 09:00-09:30

Claus Harald Jebsen

Fagansvar organisasjons- og lederutvikling

Maja Vikan

Senior Advisor Career Services

Maja er seniorrådgiver Innenfor outplacement og jobber til daglig med å hjelpe ledere og HR i gjennomføringen av omstilling- og nedbemanningsprosesser. Hun har erfaring og bakgrunn fra HR og mangfoldsledelse, samt jobbet med å styrke kommunikasjon og samarbeid i internasjonale relasjoner.

Lurer du på noe?

Send oss en melding da vel. Dette kan være om du trenger råd, har spørsmål, eller andre ting vi kan hjelpe deg med. Vi svarer så fort vi kan!