Meld deg på vårt nyhetsbrev

Marketing Manager Benjamin Lindseth

Hvilke hovedoppgaver og ansvarsoppgaver har du i AS3?

I AS3 er mine hovedoppgave å utvikle oss på digitale flater. Det innebærer alt fra publisering og optimalisering av innhold, drift av våre sosiale medier, og se til at diverse markedsaktiviteter blir gjennomført. I tillegg har jeg ansvaret for webinarene vi kjører regelmessig, samt noe video, bilde og tekstproduksjon.

Hva er din bakgrunn?

Jeg er utdannet ved Høyskolen Kristiania i Oslo, med en bachelor i "Markedsføring og merkevareledelse". I tillegg har jeg videreutdannet meg innenfor økonomi ved samme skole. Gjennom flere år i forsvaret tok jeg en lederutdanning, og synes ledelse er svært spennende. Dette er noe av grunnen til at jeg synes AS3 er et givende sted å jobbe.

Hva engasjerer deg med det du jobber med?

Det å kunne se at jobben jeg gjør gir effekt, er det som driver meg mest i jobben som markedskoordinator for AS3. Jeg er svært glad i å jobbe resultatbasert, det og kunne måle aktiviteter opp mot resultatene er en stor drivkraft for meg. Samtidig er det å ferdigstille prosjekter, utvikle bedriften digitalt, være med på å skape fornøyde kunder, og bidra til at flere kommer i jobb, svært meningsfullt. 

Jeg får mye energi av å ha positive mennesker rundt meg, og et godt arbeidsmiljø er helt essensielt for at det skal komme noe produktivt ut i andre enden. 

Lurer du på noe?

Send oss en melding da vel. Dette kan være om du trenger råd, har spørsmål, eller andre ting vi kan hjelpe deg med. Vi svarer så fort vi kan!