Seminar 25. januar: Samhandling på tvers

Marketing Manager Benjamin Lindseth

Hvilke hovedoppgaver og ansvarsoppgaver har du i AS3?

I AS3 er mine hovedoppgave å utvikle oss på digitale flater. Det innebærer alt fra publisering og optimalisering av innhold, drift av våre sosiale medier, og se til at diverse markedsaktiviteter blir gjennomført. I tillegg har jeg ansvaret for webinarene vi kjører regelmessig, samt noe video, bilde og tekstproduksjon.

Hva er din bakgrunn?

Jeg er utdannet ved Høyskolen Kristiania i Oslo, med en bachelor i "Markedsføring og merkevareledelse". I tillegg har jeg videreutdannet meg innenfor økonomi ved samme skole. Gjennom flere år i forsvaret tok jeg en lederutdanning, og synes ledelse er svært spennende. Dette er noe av grunnen til at jeg synes AS3 er et givende sted å jobbe.

Hva engasjerer deg med det du jobber med?

Det å kunne se at jobben jeg gjør gir effekt, er det som driver meg mest i jobben som markedskoordinator for AS3. Jeg er svært glad i å jobbe resultatbasert, det og kunne måle aktiviteter opp mot resultatene er en stor drivkraft for meg. Samtidig er det å ferdigstille prosjekter, utvikle bedriften digitalt, være med på å skape fornøyde kunder, og bidra til at flere kommer i jobb, svært meningsfullt. 

Jeg får mye energi av å ha positive mennesker rundt meg, og et godt arbeidsmiljø er helt essensielt for at det skal komme noe produktivt ut i andre enden.