Meld deg på vårt nyhetsbrev

rådgiver Benedicte Lie Engelsen

Det å få være en katalysator for at et menneske evner å se seg selv med nytt blikk, og ut fra det bli i stand til å se muligheter de ikke så tidligere – det motiverer meg veldig! Benedicte Lie Engelsen

Benedicte har bakgrunn fra bemannings- og rekrutteringsbransjen, før hun etter hvert gikk over til mer HR- og ledelsesorienterte oppgaver. Gjennom sitt eget selskap har hun opparbeidet seg bred erfaring blant annet om drift av ulike arbeidsmarkedstiltak, sykefraværsarbeid og oppfølging samt kartlegging- og kvalitetssikring av kompetanse. Hun har mange år bak seg som rådgiver i AS3, og har jobbet med kandidater fra mange ulike fagområder og bransjer, innen både privat og offentlig sektor.

Benedicte har solid kompetanse om jobbsøkerprosessen fra A-Å og er genuint opptatt av at mennesker i en jobbrelatert endringsprosess skal ta eierskap til sin egen prosess. Det er bare slik de kommer seg videre. Det å få være en katalysator for mennesker i slike prosesser, det å være en pådriver mot at de skal nå målene sine og få en jobbhverdag de trives i og med – er en sterk drivkraft for Benedicte.

Bevisstgjøring, aksept og trygghet omkring seg selv og sin egen kompetanse er viktige elementer i endringsarbeidet. Og gjennom tillitsbygging, systematisk, målfokusert jobbing og gode verktøy har hun vært en viktig brikke i puslespillet for mange i deres bevegelse seg fra en jobb til en annen.

Kontakt oss

Lurer du på noe?

Send oss en melding da vel. Dette kan være om du trenger råd, har spørsmål, eller andre ting vi kan hjelpe deg med. Vi svarer så fort vi kan!