Meld deg på vårt nyhetsbrev

rådgiver Kristina Andersson

Noe av det viktigste i et menneskes liv er å ha det bra på jobb. Å få lov til å være tett på mennesker og bidra til dette er et stort privilegium. Kristina Andersson

Kristina har utdannelse innen sosiologi, kommunikasjon og sosialpsykologi og har lang erfaring som coach og rådgiver i forbindelse med intern mobilitet og endringsprosesser innen de fleste bransjer. Videre har hun flere års erfaring fra IT bransjen og prosjektledelse. Hun har solid innsikt i og kunnskap om gjeldende arbeidsmarked for ulike bransjer, og er som rådgiver trygg og tett på gjennom hele prosessen.

Hun er sertifisert CTI coach - i tillegg til transition coaching, karriererådgiving og coaching med mål om å forebygge stress og sykefravær. Gjennom mange år har hun jobbet med coaching i skjæringspunktet arbeid og helse.

Kristina er er opptatt av å skape resultater gjennom innsikt, handling, og bevegelse. Ved å utfordre og ansvarliggjøre sørger hun for at den enkelte tar eierskap til og får framdrift i egen prosess.

 

 

 

Kontakt oss

Lurer du på noe?

Send oss en melding da vel. Dette kan være om du trenger råd, har spørsmål, eller andre ting vi kan hjelpe deg med. Vi svarer så fort vi kan!