Meld deg på vårt nyhetsbrev

Senterleder ARR - Grimstad Andrè Fløystad

Hovedoppgave i AS3:

I AS3 er jeg senterleder for avdeling Grimstad. Dette innebærer oppfølging av daglig drift på lokasjonen, være hovedkontakt mot NAV og oppfølging av ansatte i mitt team. I tillegg er jeg fysioterapeut i Arbeidsrettet Rehabiliteringstiltaket (ARR) som vi leverer for NAV. Der er mine oppgaver å kartlegge og vurdere helsemessige faktorer hos kandidater som kommer inn i tiltaket, knyttet opp mot tilbakeføring til eller endring av arbeid.

Bakgrunn:

Jeg har tatt en profesjonsbachelor i fysioterapi ved University College Lillebælt i Odense, Danmark. Jeg har også grunnfag idrett fra Høgskulen i Telemark. Jeg har tidligere arbeidet med tjenester innenfor bedrifthelsetjeneste og Raskere Frisk i Arendal og Grimstad kommune.

Hva engasjerer meg med det jeg jobber med:

Det jeg brenner for i min jobbhverdag er at jeg har muligheten til å kunne bistå og hjelpe mennesker i vanskelige situasjoner, både knyttet til helse og i forhold til å være med på å legge til rette for gode planer mot tilbakeføring til arbeid. Der man klarer å lykkes med at et menneske ser sine muligheter fremfor sine utfordringer, opplever mestring og tar et skritt på rett vei videre i sin prosess, er for meg svært givende å være en del av. Samtidig oppleves det meget givende å kunne samarbeide og samhandle med NAV for å skape gode og bedre forutsetninger for at flere kommer tilbake til arbeidslivet. 

Det å ha gode kollegaer rundt meg hvor alle er engasjerte i å bistå og hjelpe mennesker videre i sine prosesser er energigivende for meg. Samtidig tror jeg at dersom vi sammen har det hyggelig på jobb og møter kandidater med et smil, så har vi gode forutsetninger for å lykkes med å nå noen mål på veien.

Andre Fløystad
Lurer du på noe?

Send oss en melding da vel. Dette kan være om du trenger råd, har spørsmål, eller andre ting vi kan hjelpe deg med. Vi svarer så fort vi kan!