Meld deg på vårt nyhetsbrev

Tiltaksansvarlig - Digital Oppfølging Lilian Pasman

Hovedoppgave i AS3:

Jeg er ansvarlig for tiltaket Digital Oppfølging og har med meg en engasjert gjeng med karriererådgivere som bistår jobbsøkere på deres vei tilbake til, eller, ut i arbeidslivet. Vi sørger for at jobbsøkere kjenner sin kompetanse og at de har oppdaterte og relevante jobbsøkerverktøy inn i arbeidslivet.

Dette leverer vi på en digital plattform gjennom 1.1 coaching og rådgivning. Vi holder flere parallelle workshops daglig, slik at deltakerne finner relevant informasjon for nettopp deres behov.

Bakgrunn:

Jeg er utdannet innen markedsføring, økonomi og ledelse, og har jobbet mange år innen marketing og kommunikasjon. Jeg er utdannet som NLP Coach. På et tidspunkt ble jeg mer opptatt av menneskers utvikling i et samfunn som er i stadig endring. Og behovet for livslang læring og omstilling er noe som opptar meg.

Hva engasjerer meg med det jeg jobber med:

Å bidra til at andre får motivasjon og verktøy til å ha en strukturert jobbsøkerprosess, engasjerer meg veldig. Dette er ikke noe man lærer på skolen, og jobbsøking er også et område i stor endring.

Når deltakerne oppdager sin egen kompetanse med «nye øyne» og ser at det finnes flere muligheter i arbeidsmarkedet, er det magisk!

Lurer du på noe?

Send oss en melding da vel. Dette kan være om du trenger råd, har spørsmål, eller andre ting vi kan hjelpe deg med. Vi svarer så fort vi kan!