Se våre kommende webinarer

Regions og Driftsansvarlg Jørn Jenssen-Tvervik

Hvilke hovedoppgaver/ansvarsoppgaver har du i AS3

Mine ansvarsoppgaver som Regionleder er å ivareta våre tiltak i Bodø, Narvik, Svolvær og Leknes. Inkludert her er personell, og ikke minst sørge for at våre kunder og samarbeidspartnere kjenner på AS3 som en god forretningspartner. Videre har jeg ansvar for å videreutvikle våre tjenester innenfor btb markedet og også utvikle regionen. AS3 skal være en preferert samarbeidspartner.

Hva er din bakgrunn?

I utgangspunktet er jeg befalsutdannet. Mye av denne utdanningen har jeg tatt med meg videre i det sivile. Pedagogikk og lederskap er en naturlig del av en slik utdannelse. Jeg har videre jobbet mye med salg og personal. De siste årene før jeg begynte i AS3 jobbet jeg med IPS (individuell jobbstøtte) som er en helt konkret måte å få personer som står ett stykke utenfor arbeidslivet tilbake i jobb. Dette arbeidet er svært givende for meg, og jeg har tatt mye etterutdanning innenfor feltet, samt undervist og holdt foredrag.

Hva engasjerer deg med det du jobber med?

Tja – hvor skal man begynne. Engasjerte kandidater, medarbeidere og samarbeidspartnere som tar samfunnsansvar. Det er en klisje som sier at «ingen arbeidsdag er lik» men i AS3 stemmer dette virkelig. Jeg er veldig glad i HR og personalledelse. Jeg er veldig AS3`isifisert og tenker at verdiene vi har i selskapet er viktige. Jeg er også opptatt av at AS3 skal være en god og trygg arbeidsplass.