Meld deg på vårt nyhetsbrev

Regions og Driftsansvarlg Jørn Jenssen-Tvervik

Hvilke hovedoppgaver/ansvarsoppgaver har du i AS3

Mine ansvarsoppgaver som Regionleder er å ivareta våre tiltak i Bodø, Narvik, Svolvær og Leknes. Inkludert her er personell, og ikke minst sørge for at våre kunder og samarbeidspartnere kjenner på AS3 som en god forretningspartner. Videre har jeg ansvar for å videreutvikle våre tjenester innenfor btb markedet og også utvikle regionen. AS3 skal være en preferert samarbeidspartner.

Hva er din bakgrunn?

I utgangspunktet er jeg befalsutdannet. Mye av denne utdanningen har jeg tatt med meg videre i det sivile. Pedagogikk og lederskap er en naturlig del av en slik utdannelse. Jeg har videre jobbet mye med salg og personal. De siste årene før jeg begynte i AS3 jobbet jeg med IPS (individuell jobbstøtte) som er en helt konkret måte å få personer som står ett stykke utenfor arbeidslivet tilbake i jobb. Dette arbeidet er svært givende for meg, og jeg har tatt mye etterutdanning innenfor feltet, samt undervist og holdt foredrag.

Hva engasjerer deg med det du jobber med?

Tja – hvor skal man begynne. Engasjerte kandidater, medarbeidere og samarbeidspartnere som tar samfunnsansvar. Det er en klisje som sier at «ingen arbeidsdag er lik» men i AS3 stemmer dette virkelig. Jeg er veldig glad i HR og personalledelse. Jeg er veldig AS3`isifisert og tenker at verdiene vi har i selskapet er viktige. Jeg er også opptatt av at AS3 skal være en god og trygg arbeidsplass.

Lurer du på noe?

Send oss en melding da vel. Dette kan være om du trenger råd, har spørsmål, eller andre ting vi kan hjelpe deg med. Vi svarer så fort vi kan!