Frokostseminarer

academy Introduksjon og sertifisering

 

AS3 Academy bidrar til å imøtekomme krav vi får presentert på jobben. Gjennom skreddersydde treningsprogrammer, hjelper AS3 Academy med å tilby de beste støttebetingelsene for å støtte mennesker når de møter endringer på jobben.

Alle nyansatte og nye rådgivere i AS3 ønskes velkommen med en introduksjon til AS3 gjennom AS3 Academy. Introduksjonsprogrammet er individuelt tilpasset den aktuelle stilling og det aktuelle forretningsområdet man skal jobbe med. 

Introduksjonsprogrammet inkluderer deltakelse i ett eller flere kurs i regi av AS3 Academy. Hvis du er rådgiver, vil du fullføre vårt sertifiseringsprogram. Som regel vil alle våre kurs holdes en gang i måneden. Gjennom våre kurs vil du bli opplært av kvalifisert personale, som ofte er kolleger med spisskompetanse og praktisk erfaring innen de respektive felter.

Rådgivning er en profesjon

- en profesjon som, på lilk linje med andre, krever dyktige mennesker med gode verktøy for å oppnå gode resultater.

Sertifiserte rådgivere

Om du skal jobbe med rådgivning i AS3 må du fullføre et omfattende introduksjonsprogram. Alle rådgivere i AS3 - både innen salg, og rådgivning innen våre ulike forretningsområder må sertifiseres gjennom AS3 Academy 

Sertifiseringsprogrammet inkluderer ulike moduler hvor alle rådgiverne må delta - uavhengig av forretningsområde. Først etter at man har gjennomført programmet og bestått eksamen kan man utøve rådgivning i AS3. På denne måten oppnår vi konsekvent kvalitet balansert med den unike kompetansen og erfaring hver rådgiver har. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi deler så mye vi kan av vår egen kompetanse innen alt vi driver med