Se våre webinarer, hør podcast eller finn e-bøker og artikler

AS3s strategiske grunnlag

AS3s visjon

Vi skal være det førende og mest respekterte selskapet innen innen arbeidsmarkeds-transformasjonen i de nordiske landene

AS3s misjon

Vi bidrar til at flere kommer inn, færre faller ut og den enkelte kan bidra ut fra sine forutsetninger i arbeidslivet.

Våre verdier

Ordentlig

Å være ordentlig betyr at vi er ærlige, respektfulle og gode til å kommunisere med de vi gjør forretninger med.

Forretningsorienterte

For oss betyr forretningsorientert at vi er profesjonelle, gjør en forskjell for de menneskene vi rådgir, for våre kunder og partnere, og for hverandre internt i AS3.

Langsiktige

Å være langsiktig betyr at vi bygger vår forretning på langsiktige relasjoner samtidig som på langvarige konsepter og løsninger for alle parter.

VÅRE FORRETNINGSOMRÅDER

Hva gjør vi?

AS3 er delt inn i flere forretningsområder: AS3 BtB, AS3 Executive og AS3 BtG, alle med sitt fokus men med samme mål - At alle skal kunne bidra inn i arbeidslivet med sine forutsettinger.

Vår Løfte

Vi er der!

I AS3 er vi opptatt av å tilby det rette rådgivningsprogrammet til hvert enkelt individ. Vi mener at rådgivningen må skreddersys til den enkeltes situasjon. I vår rådgivning er vi der for våre kunder og kandidater, ellers er vi der for hverandre internt i AS3. Løftet vårt plikter oss til å være oppmerksomme og nøyaktige i alle rådgivningsprosesser - først da kan vi gjøre en forskjell.