Se våre webinarer, hør podcast eller finn e-bøker og artikler

As3 AS3 Academy

Alle nye ansatte og rådgivere hos oss ønskes velkommen av AS3 Academy med introduksjon og grundig opplæring. AS3 Academy tilbyr en intern, EMCC-akkreditert, sertifisering for rådgivere. Under kan du lære mer om hvordan vi jobber med å tilegne være medarbeidere ny kompetanse.

Opplæring av alle ansatte

Vi vet at måten vi imøtekommer nye ansatte på er viktig for en god start på en ny karriere. Fra dag en legger vi vekt på å ivareta en ny ansatt - ved å introdusere vedkommende for nye kolleger, forretningsprosedyrer og arbeidsmetoder. Vi har som mål å gjøre det hele til en myk overgang fordi vi ønsker å:

  • Sørge for at alle får en god start i AS3-konsernet

  • Sørge for forståelse for våre konsepter, verdier, kvalitetskrav og forretningsområder

  • Støtte våre ansatte til å oppnå gode resultater

  • Sørge for at våre ansatte tilegner seg ny kompetanse

Alle nye ansatte og rådgivere vil gjennomføre et indivduelt introduksjonsprogram og bli sertifiserte i områdene de skal jobbe med.

les mer om introduksjon

Coachingutdanning

I AS3 konsernet opprettholder og utvikler vi vår kompetanse fortløpende, fordi vi vet at det hjelper oss til å skape de beste resultatene. Vi har derfor utviklet vår egen coachingutdanning som tilbys til samtlige medarbeidere: AS3 Transition Coach. Transition Coach programmet er akkreditert på tre nivåer av EMCC (European Mentoring and Coaching Council). Det er AS3s klare ambisjon at programmet skal bidra til å skape solid kompetanse gjennom hele organisasjonen, og derfor sørge for at vi i AS3 setter en ny og forbedret standard innen coaching.

Transition coach