OUTPLACEMENTprogram til oppsagte Det handler om deg og din fremtid

Ta steget videre med outplacement

Outplacement er målrettet karriererådgivning til deg som står overfor et jobbskifte og som skal i gang med å søke jobb. Din personlige rådgiver og et digitalt verktøy støtter deg under hele programmet.

I Norge samarbeider LHH med AS3, Nordens ledende virksomhet innen jobbrådgivning.

Vi hjelper deg med å sette ord på hva du kan, hvor du vil og hvordan du skal komme deg dit. Sammen legger vi en plan for jobbsøkingen din, aktiverer både ditt og vårt nettverk og gjør deg til en sterk, attraktiv og suksessfull jobbsøker.

Arbeidsgiveren din har antagelig allerede informert deg om hvordan du skal komme i gang med rådgivnings-programmet. Hvis du har spørsmål, ta kontakt med oss her!

Personlig rådgiver

Vi er et stort landsdekkende team av karriererådgivere med ulik faglig bakgrunn. Derfor vil du alltid få en kompetent rådgiver som er nær deg, og som passer til din bransje, ditt arbeidsområde, og dine jobbønsker, enten du er leder, spesialist, produksjonsarbeider eller noe helt annet.

Din rådgiver følger deg gjennom hele prosessen og er din samtalepartner og veileder under individuelle møter samt via e-post, chat og telefon.

Sammen planlegger dere løpet, slik at det tar utgangspunkt i deg og dine behov.

Alle verktøyene du trenger - samlet på ett sted

Du trenger ikke å være ekspert innen hverken kommunikasjon eller sosiale medier. AS3's unike digitale jobbunivers hjelper deg med å lage en skarp CV, få full kontroll over din LinkedIn-profil, og komme i kontakt med riktige selskaper.
AS3 Jobportal

 • En helhetlig oversikt over aktuelle og relevante jobber hentet fra jobbportaler, hjemmesider, og LinkedIn.
 • En intelligent søkefunksjon som matcher din profil med nye jobber, selv før du er helt klar over hva du ønsker.
 • Din personlige jobbagent som daglig leverer nye jobbforslag basert på dine ferdigheter og preferanser.
 • Verktøy for CV og søknader med utallige profesjonelle maler.
 • Fri tilgang til en rekke kurs via LinkedIn Learning.
 • Webinarer med eksperter innen karriereveiledning.
 • Faglige artikler og videoer med anbefalinger for jobbsøking, samt øvelser du enkelt kan arbeide med.
 • Tilgang til AS3's profesjonelle nettverk, der din profil kan bli søkbar for over 3 000 selskaper og rekrutteringsbyråer.
LES MER OM as3s unike digitalE joBbunivers

Målrettet plan for jobbsøkingen din

Vi bistår deg med å avklare dine faglige og personlige ferdigheter, styrker og suksesshistorier. Du vil få innsikt i hvor de beste jobbmulighetene for deg er og hvordan du kan nå dem.

I tillegg vil du få bedre forståelse for deg selv og dine verdier, og profesjonell hjelp til å legge oppsigelsen bak deg og komme styrket videre.

Sammen utarbeider vi en plan som tar deg helt i mål.

Nettverksaktiviteter

I løpet av prosessen tilbyr vi ulike gruppeaktiviteter.

Du kan bli tilknyttet et jobbteam med andre jobbsøkere, som vanligvis møtes hver 2. uke. Eller du kan delta i workshops der eksperter gir tips og triks til jobbintervjuet og du selv kan være med å trene på dette sammen med andre jobbsøkere.

Book et uforpliktende møte

  

Du kan se frem til ...

 • En målrettet strategi for jobbsøkingen din
 • En tydelig kompetanse- og jobbprofil
 • Avklaring av dine karrieremål
 • En ryddig og oversiktlig CV
 • En profesjonell LinkedIn-profil
 • Sterke søknader som fører til intervju
 • Utvidet nettverk og flere jobbmuligheter
 • Økt gjennomslagskraft under jobbintervjuet
 • En raskere vei til din neste jobb
“Etter hvert møte ble jeg fylt med ny energi. Jeg ble møtt akkurat der hvor jeg var, og fikk masse gode og nyttige innspill til min jobbsøking.” Lars
”En tillitsvekkende og inspirerende rådgiver og et godt utvalg av verktøy og webinarer som jeg kunne tilpasse min hverdag.” Michael, leder

prosent er svært tilfredse / tilfredse med sin personlige rådgiver.

Det starter og slutter med deg

Ingen outplacement-prosesser er like. Det kan være at du ønsker å forbedre søknadsskrivingen, bruke LinkedIn mer aktivt i jobbsøkingen din, eller trene deg for å være mer overbevisende under jobbintervjuet. Det kan også hende at du vurderer å starte din egen bedrift, bytte bransje eller ta mer utdanning.

Eller kanskje trenger du hjelp til å avklare hva som motiverer deg mest i arbeidslivet ditt - og hvordan du kan oppnå mer av det i din neste jobb. Du vil få et skreddersydd opplegg som er helt tilpasset deg og dine fremtidsplaner.

Det er deg og dine behov som er i sentrum fra start til slutt.

Er du allerede i gang med rådgivningen?

Hvis du er i rådgivning hos AS3, kan du logge inn på vår portal. Her kan du finne inspirasjon til din jobbsøking, eksempler på CVog søknader, samt muligheten til å søke i vår jobbdatabase.

Logg deg inn på portalen

Om AS3 Transition

Vi er Nordens største innenfor outplacement-tjenester. Hvert år hjelper vi flere tusen ledere og medarbeidere med å komme raskt og trygt videre til rett jobb.

Våre kontorer dekker de største byene i Danmark, Sverige, Finland og Norge.

Vi er en global samarbeidspartner med LHH og The Adecco Group.