Hva er AS3 sitt digitale jobbunivers?

Alt til en effektiv jobbsøking - samlet på ét sted. 

Få oversikt over alle funksjoner

I vårt digitale jobbunivers har du ubegrenset tilgang til all kunnskapen og alle verktøyene som gjør deg til en sterk jobbsøker. Jobbuniverset er et supplement til din personlige rådgiver, som følger deg tett gjennom hele prosessen og holder møter med deg i henhold til dine ønsker og behov.

DIGITAL RÅDGIVER

La vår digitale rådgiver Iris hjelpe deg med jobbsøkingen. Hun kan for eksempel lage utkast til en søknad, bidra til å avklare dine kompetanser eller trene deg til et jobbintervju.

JOBBPROFIL

Her beskriver du bakgrunnen din, samt verdiene og motivasjonen din. Når du arbeider med jobbprofilen sammen med din personlige rådgiver, blir du tydelig på hvem du er og hva du kan.

 

JOBBMÅL

Sett dine jobbmål eller få hjelp til å utarbeide dem. Vi presenterer også relevante bransjer og stillinger som du kanskje ikke hadde tenkt på selv. Dette øker mulighetene dine for å finne den riktige jobben.

JOBBMATCH

Slutt å søke i jobbdatabaser eller på bedrifters karrieresider. Jobbmatch bruker kunstig intelligens til å støvsuge markedet for alle tilgjengelige stillinger, og samler dem i en enkel oversikt. Vi matcher de relevante stillingene direkte med deg.

CV-VERKTØY

Benytt deg av over 50 forskjellige CV- og søknadsmaler i et mangfold av fargekombinasjoner. Informasjonen fra jobbprofilen din blir automatisk lagt inn i din søknad og CV, slik at det er klart til bruk eller videre redigering.

NETTVERK

Utvid nettverket ditt og øk mulighetene for å finne drømmejobben. Du får tilgang til tusenvis av andre jobbsøkere som deg, samt tidligere kandidater som kan gi deg råd og støtte.

TALENTUTVEKSLING

Gjør jobbprofilen din synlig for AS3 sine mer enn 3000 samarbeidspartnere, som gjennom vår kandidatdatabase søker etter medarbeidere. Vi matcher bedriftens nåværende jobber med jobbsøkende kandidater. Kanskje blir du kontaktet og får en snarvei til drømmejobben.

SAMTALESENTER

Øv på jobbintervjuet med vår digitale rådgiver Iris. Hun stiller deg relevante  spørsmål du vil kunne møte på i et jobbintervju, og sørger for at du er godt forberedt og klar til å fremheve det beste ved deg selv.

E-LÆRING

Fri tilgang til ulike moduler, workshops og webinarer som veileder deg og inspirerer til profesjonell jobbsøking. Du kan når som helst fordype deg i ulike øvelser og emner.

KOMPETANSEHEVING

Få tilgang til LinkedIn Learning og fordyp deg innen ditt eget fag. Her kan du velge blant tusenvis av kurs ledet av eksperter innenfor business, teknologi og kreative fag.