Se våre webinarer, hør podcast eller finn e-bøker og artikler

Historie

1989

En ny begynnelse

I 1989 etablerte Allan Gross-Nielsen og Søren Christiansen selskapet JobPartner, som i dag er AS3. Ideen var å tilby privatpersoner og organisasjoner hjelp innen omstilling og nedbemanning.

1997

JobPartner blir til AS/3

JobPartner endret navn til AS/3 – et navn som stammer fra navnene til selskapets partnere. Drevet av et sterkt engasjement, tilbyr AS/3 en verdibasert rådgivning, på alle nivåer - Job Transition Management.

1997

AS3 åpner sitt første Employment-senter

Det første Employmentsenteret til AS3 åpnes i samarbeid med Arbejdsformidlingen i Danmark.

1999

Første utgivelse av AS/3

Fra starten har AS/3 ønsket å dokumentere faglighet, som gir støtte til vår rådgivning. I 1999 blir den første boken "En verdig oppsigelse" utgitt. Boken er den første i en rekke bøker som siden er utarbeidet av AS/3.

2000

Oppstart i Sverige

I forbindelse med åpningen av Øresundbroen mellom København og Malmø startes et datterselskap i Sverige. Først i Malmø og så i Skåneregionen. Kort tid etter i Stockholm og Gøteborg.

2001

A2B stiftes

Med utvikling av arbeidslediges ferdigheter innen jobbsøking som formål, stiftes søsterselskapet A2B for å imøtekomme arbeidsledige med mer særskilte behov for oppfølging.

2001

Oppstart i Norge

AS3 etablerer et datterselskap i Norge. Samme år kårer avisen Børsen AS3 som årets Gazelle bedrift i Østjylland.

2004

AS/3 blir til AS3 Companies, og starter opp til Finland

I forbindelse med en brandingprosess av AS3s forretningsområder endrer AS/3 navn til AS3 Companies. AS3 Companies er paraplyen som holder de ulike merkevarene sammen. Felles er at alt AS3 gjør er innen jobbrelaterte endringer.

2004

AS3 ekspanderer til Finland

AS3 etablerer seg i det finske markedet, med datterselskapet AS3 Finland, med hovedkontor i Helsinki.

2008

AS3 Companies - nå med krone

Som den første virksomheten i vår bransje blir AS3 Companies arbeidsmiljøsertifisert i Danmark og får tildelt arbeidstilsynets grønne smiley med krone. AS3 Companies Transition Coach utdannelse får EMCC-akkreditering.

2009

Transition Coach

Virksomheten feirer 20 år og lanserer en ny intern Transition Coach utdannelse - den første EMCC-akkrediterte coachingutdannelsen i Norden.

2011

Ny transisjonsforståelse

AS3 lanserer en ny transisjonsforståelse og et nytt begrepsapparat. De første rådgiverne avslutter den interne Transition Coach-utdannelsen etter 2 år (1200 timer).

2012

Globalt partnerskap

Siden 80-tallet har AS3 støtter kunder og kandidater gjennom forskjellige internasjonale samarbeid. I 2012 danner AS3 og den globale aktøren Lee Hecht Harrison (LHH) et verdensomspennende partnerskap.

2014

25-års jubileum og sterk digital tilstedeværelse

AS3 Companies feirer 25 år i drift, og lanserer AS3-portalen - et online transisjonsunivers med en rekke ulike ressurser og undervisningsmateriell til bruk og inspirasjon for våre kunder og kandidater.

2015

Fra AS3 Companies til AS3

AS3 Companies endrer navn til AS3. I Norge leverer vi tjenester innen AS3 Transition, AS3 Executive og AS3 Employment.

2016

A2B starter opp i Norge

A2B står for overgangen fra arbeidsledighet til beskjeftigelse, og vi representerer støtten som skal til for å hjelpe mennesker med å lykkes i denne omfattende prosessen. Vi spesialiserer oss innen undervisning i yrkesrettet norsk for innvandrere og flyktninger, samt rådgivning og undervisning knyttet til jobbsøking og samfunnsfag.

2021

AS3 Employment og AS3 Transition fusjoneres

AS3 Transition og AS3 Employment slår seg sammen. Sammen blir vi sterkere. Får felles ledelse og har ønske om å bistå kunder og kandidater enda bedre.