Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hvordan få strategi til å virke?

En av de store utfordringene innen organisasjon og ledelse, er hvordan få en strategi til å virke i praksis. Når virksomheter lykkes er det vanlig å forklare dette med en glimrende strategi. Når de ikke lykkes er det vanlig å skylde på gjennomføringskraften.

I dette foredraget utfordrer Einar Wergeland-Jenssen, organisasjonspsykolog og Adm.dir i AS3 Norge, vanlige grunnleggende antakelser som kan forhindre virksomheten med å lykkes med sin strategi. Gjennomføringsevnen starter med hvordan virksomhetens ledere og medarbeidere tenker om problemet. Hvilke antakelser ledere har om dette problemet (gjennomføre strategi), legger grunnlaget for veldig ulike dynamikker i en organisasjon. Wergeland-Jenssen forklarer dette med praktiske og gjenkjennbare eksempler.

Strategi er å ta valg og foreta prioriteringer som må få konsekvenser. Wergeland-Jenssen forklarer hvordan strategiprosesser kan sees på som en kaskade av valg som ikke bare skjer hos virksomhetens styre og ledelse – men hele veien nedover i organisasjonen. I moderne endringsutsatte organisasjoner er det nødvendig at alle tenker og tar valg innenfor rammer. I den forstand er det hensiktsmessig å se på både medarbeidere og ledere som strateger.

I foredraget gir han konkrete og praktiske råd om hvordan din virksomhet kan arbeide for å styrke organisasjonens kapasitet til å gjennomføre strategi(er).

Foredragsholder

Einar Wergeland-Jenssen

Organisasjonspsykolog og adm.dir. i AS3

Einar er organisasjonspsykolog og daglig leder i AS3 Norge. Han har 23 års erfaring med lederutvikling og omtrent like mye erfaring fra offentlige som private kunder. I dette seminaret vil han dele raust av sine erfaringer og samtidig peke på nye kloke grep fremover.

les mer om einar
Einar Wergeland-Jenssen

Bestill her

Skriv i kommentarfeltet om det er noe spesielt du ønsker at Einar skal vite når han planlegger foredraget.

Vi kommer gjerne til dere

Vi har kontorer i flere byer i Norge, og kommer gjerne til din virksomhet.

les mer om hvor vi befinner oss
Lurer du på noe?

Send oss en melding da vel. Dette kan være om du trenger råd, har spørsmål, eller andre ting vi kan hjelpe deg med. Vi svarer så fort vi kan!