Se våre kommende webinarer

Hvordan få strategi til å virke?

En av de store utfordringene innen organisasjon og ledelse, er hvordan få en strategi til å virke i praksis. Når virksomheter lykkes er det vanlig å forklare dette med en glimrende strategi. Når de ikke lykkes er det vanlig å skylde på gjennomføringskraften.

I dette foredraget utfordrer Einar Wergeland-Jenssen, organisasjonspsykolog og Adm.dir i AS3 Norge, vanlige grunnleggende antakelser som kan forhindre virksomheten med å lykkes med sin strategi. Gjennomføringsevnen starter med hvordan virksomhetens ledere og medarbeidere tenker om problemet. Hvilke antakelser ledere har om dette problemet (gjennomføre strategi), legger grunnlaget for veldig ulike dynamikker i en organisasjon. Wergeland-Jenssen forklarer dette med praktiske og gjenkjennbare eksempler.

Strategi er å ta valg og foreta prioriteringer som må få konsekvenser. Wergeland-Jenssen forklarer hvordan strategiprosesser kan sees på som en kaskade av valg som ikke bare skjer hos virksomhetens styre og ledelse – men hele veien nedover i organisasjonen. I moderne endringsutsatte organisasjoner er det nødvendig at alle tenker og tar valg innenfor rammer. I den forstand er det hensiktsmessig å se på både medarbeidere og ledere som strateger.

I foredraget gir han konkrete og praktiske råd om hvordan din virksomhet kan arbeide for å styrke organisasjonens kapasitet til å gjennomføre strategi(er).

Foredragsholder

Einar Wergeland-Jenssen

Organisasjonspsykolog og adm.dir. i AS3

Einar er organisasjonspsykolog og daglig leder i AS3 Norge. Han har 23 års erfaring med lederutvikling og omtrent like mye erfaring fra offentlige som private kunder. I dette seminaret vil han dele raust av sine erfaringer og samtidig peke på nye kloke grep fremover.

les mer om einar

Bestill her

Skriv i kommentarfeltet om det er noe spesielt du ønsker at Einar skal vite når han planlegger foredraget.

Vi kommer gjerne til dere

Vi har kontorer i flere byer i Norge, og kommer gjerne til din virksomhet.

les mer om hvor vi befinner oss