Se våre kommende webinarer

”Valgt ledelse eller havnet i ledelse” LEDERSKAPSKONTRAKTEN

Tydelig og ansvarlig ledelse er avgjørende for å skape en organisasjon som forblir relevant på tross av endringer knyttet til teknologi, brukermønstre, lovreguleringer etc. De fleste er enige i dette, men langt fra alle er tilfreds med hvordan lederskap utøves i egen organisasjon.

En forutsetning for tydelig og ansvarlig lederskap er at den enkelte leder ikke bare har valgt en lederrolle, men valgt å utøve ledelse i praksis. Alt for mange personer i en lederrolle driver i beste fall administrasjon – ikke ledelse.

I dette foredraget tar organisajsonspsykolog, og adm.dir. i AS3 Einar Wergeland-Jenssen, utgangspunkt i en internasjonal undersøkelse som peker på gapet mellom viktigheten av ledelse og opplevelsen av kvaliteten på ledelsesutøvelse. Videre presenterer han innholdet «Lederskapskontrakten» - en metodikk for hvordan jobbe systematisk over tid med å utvikle ansvarlig og tydelig lederskap i en organisasjon.

For å lykkes er det nødvendig å utfordre den enkelte leder på hvorfor de vil være leder, hva de vil med sitt lederskap og ikke minst det krevende spørsmålet «Hvorfor skulle noen ønske å la seg lede av deg?»

Foredraget er bevisstgjørende, setter fingeren på viktige ting bedrifter må gjøre og ikke minst hva den enkelte leder må ta stilling til. I foredraget kommer Wergeland-Jenssen også inn på i hvilken grad virksomheten har tydelige forventninger til sine ledere, hvilke situasjoner ledere må trene seg på å stå stødig i og ikke minst hvordan ledelse skjer i et fellesskap som fordrer at samarbeidet mellom ledere er viktig for å skape verdi for kunder og organisasjon.

Fordraget egner seg for ledergrupper, større ledersamlinger eller for HR-avdelinger med ansvar for lederutvikling.

 

Varighet 1-3 timer avhengig av ambisjon.

Foredragsholder

Einar Wergeland-Jenssen

Organisasjonspsykolog og adm.dir. i AS3

Einar er organisasjonspsykolog og daglig leder i AS3 Norge. Han har 23 års erfaring med lederutvikling og omtrent like mye erfaring fra offentlige som private kunder. I dette seminaret vil han dele raust av sine erfaringer og samtidig peke på nye kloke grep fremover.

les mer om einar

Bestill her

Skriv i kommentarfeltet om det er noe spesielt du ønsker at Einar skal vite når han planlegger foredraget.

Vi kommer gjerne til dere

Vi har kontorer i flere byer i Norge, og kommer gjerne til din virksomhet.

les mer om hvor vi befinner oss