Meld deg på vårt nyhetsbrev

”Valgt ledelse eller havnet i ledelse” LEDERSKAPSKONTRAKTEN

Tydelig og ansvarlig ledelse er avgjørende for å skape en organisasjon som forblir relevant på tross av endringer knyttet til teknologi, brukermønstre, lovreguleringer etc. De fleste er enige i dette, men langt fra alle er tilfreds med hvordan lederskap utøves i egen organisasjon.

En forutsetning for tydelig og ansvarlig lederskap er at den enkelte leder ikke bare har valgt en lederrolle, men valgt å utøve ledelse i praksis. Alt for mange personer i en lederrolle driver i beste fall administrasjon – ikke ledelse.

I dette foredraget tar organisajsonspsykolog, og adm.dir. i AS3 Einar Wergeland-Jenssen, utgangspunkt i en internasjonal undersøkelse som peker på gapet mellom viktigheten av ledelse og opplevelsen av kvaliteten på ledelsesutøvelse. Videre presenterer han innholdet «Lederskapskontrakten» - en metodikk for hvordan jobbe systematisk over tid med å utvikle ansvarlig og tydelig lederskap i en organisasjon.

For å lykkes er det nødvendig å utfordre den enkelte leder på hvorfor de vil være leder, hva de vil med sitt lederskap og ikke minst det krevende spørsmålet «Hvorfor skulle noen ønske å la seg lede av deg?»

Foredraget er bevisstgjørende, setter fingeren på viktige ting bedrifter må gjøre og ikke minst hva den enkelte leder må ta stilling til. I foredraget kommer Wergeland-Jenssen også inn på i hvilken grad virksomheten har tydelige forventninger til sine ledere, hvilke situasjoner ledere må trene seg på å stå stødig i og ikke minst hvordan ledelse skjer i et fellesskap som fordrer at samarbeidet mellom ledere er viktig for å skape verdi for kunder og organisasjon.

Fordraget egner seg for ledergrupper, større ledersamlinger eller for HR-avdelinger med ansvar for lederutvikling.

 

Varighet 1-3 timer avhengig av ambisjon.

Foredragsholder

Einar Wergeland-Jenssen

Organisasjonspsykolog og adm.dir. i AS3

Einar er organisasjonspsykolog og daglig leder i AS3 Norge. Han har 23 års erfaring med lederutvikling og omtrent like mye erfaring fra offentlige som private kunder. I dette seminaret vil han dele raust av sine erfaringer og samtidig peke på nye kloke grep fremover.

les mer om einar
Einar Wergeland-Jenssen

Bestill her

Skriv i kommentarfeltet om det er noe spesielt du ønsker at Einar skal vite når han planlegger foredraget.

Vi kommer gjerne til dere

Vi har kontorer i flere byer i Norge, og kommer gjerne til din virksomhet.

les mer om hvor vi befinner oss
Lurer du på noe?

Send oss en melding da vel. Dette kan være om du trenger råd, har spørsmål, eller andre ting vi kan hjelpe deg med. Vi svarer så fort vi kan!