Se våre kommende webinarer

Vi ønsker deg og alle dine en riktig god jul

Kjære alle kunder og samarbeidspartnere,
 
Nok et år er over, og vi står på trappene til 2022. Året om har gått var spennende, lærerikt, og det var dessverre preget av nok et år med pandemi. Vi opplever at både vi og dere har klart å bruke pandemien som en endringskraft, som har utviklet oss og tilpasset oss på en god måte. Samarbeidet med dere har hjulpet oss i AS3 til å få det til.
 
Dette året har vi for eksempel levert flere digitale workshops enn noen gang, både nasjonalt, men også internasjonalt. Det har vært gøy å følge med på den reisen, hvor vi klarer å utnytte en krevende periode til noe positivt.
 
Så på veiene av alle i AS3 vil jeg gjerne takke dere for et konstruktivt samarbeid i året som har gått, og vi ser frem til et nytt og spennende år, antageligvis litt preget av pandemi, men det skal vi klare.
 
I år har vi valgt å gi vår julegave til Impande. De jobber for å tilrettelegge for barn og unges oppvekst og læring i Sør-Afrika. Vi håper dere er fornøyde med at vi gir gaven til et godt formål.
 
Neste år vil vi fortsette med våre faste tirsdagswebinarer og vil publisere flere gode artikler hvor vi har som mål å løfte frem flere spennende og relevante temaer som du ønsker å vite mer om. Vi håper dette vil ha en positiv innflytelse i din arbeidshverdag.
 
Med dette ønsker alle vi i AS3 deg en riktig god jul og et godt nytt år! 💙🎁

 

 

Jeg ønsker  alle våre kunder og samarbeidspartnere en riktig god jul og et godt nytt år.

 

Hilsen Einar og resten av gjengen i AS3.