Se våre webinarer, hør podcast eller finn e-bøker og artikler

Jobb I AS3 Fakta om søkeprosessen

Hvor skal jeg sende søknaden min?

Vi mottar kun søknader via vår hjemmeside. Finn den relevante stillingen og trykk på "Søk stilling" nederst på siden. Følg deretter veiledningen.

Har dere mottatt min søknad?

Alle søkere som søker via hjemmesiden vår, vil motta en bekreftelse per e-post om at vi har mottatt søknaden. Hvis du ikke har mottatt denne bekreftelsen, bør du kontrollere spamfilteret ditt. Kanskje ligger den der. Hvis ikke, og du ikke har hørt fra oss, så ta gjerne kontakt på rekruttering@as3.no, slik at vi er sikker på at din søknad har kommet i de rette hender.

Hvordan kan jeg være sikker på å se oppslagene om ledige stillinger?

Vi legger de fleste stillingene opp på vår hjemmeside og på våre LinkedIn-sider. Ved å følge AS3 på LinkedIn, får du beskjed om ledige stillinger. 

Blir alle stillinger utlyst?

Nei. Alle stillinger annonseres ikke offentlig. Noen stillinger besettes med søkere som har sendt uoppfordrede søknader til oss. Vi tar derfor kontakt med en rekke kandidater som innkalles til samtaler. Er det snakk om en stilling som er utlyst, vil vi også gjennomgå de uoppfordrede søknadene. Fordi det er snakk om søknader, kan det skje at vi ikke finner din søknad, selv om du har en relevant profil til stillingen. Derfor oppfordrer vi deg til å holde øye med våre stillingsannonser.

Hvis det ikke er noen stillinger som passer til meg?

Hvis det ikke er utlyst en stilling som matcher profilen din, kan du kikke på våre oppslag om uoppfordrede søknader. Hvis du ikke finner en kategori som matcher dine ønsker, er det stor sannsynlighet for at vi per i dag ikke har åpninger som matcher kompetansen din. Du er velkommen til å kontakte oss for å høre nærmere.  

Jeg har søkt uoppfordret – når hører jeg fra dere?

Etter at du har mottatt en bekreftelse, hører du kun fra oss hvis det dukker opp en mulighet innenfor 6 måneder. Hvis du ikke hører fra oss, er det altså ikke uttrykk for manglende interesse. Det betyr bare at vi ikke har ledige stillinger som matcher profilen din eller stedet hvor du bor. Vi ber deg derfor om å være tålmodig. Vi lagrer dine data i overensstemmelse med lovgivningen i seks måneder. Deretter slettes de fra systemet vårt. Du er velkommen til å registrere deg på nytt etter seks måneder hvis du stadig er interessert.

Hva skal jeg gjøre hvis jeg vil søke flere stillinger?

Vi ser alltid på hvor søkerne passer best inn i AS3. Men vi ser gjerne at du søker de stillingene som du er interessert i.

Jeg har tidligere sendt en uoppfordret søknad – nå er det en stilling jeg gjerne vil søke. Hva gjør jeg?

Du må gjerne kontakte oss slik at vi kan hjelpe deg videre.

Hvordan vil dere helst motta min søknad/CV, og hvor mye skal jeg sende med når jeg søker?

Vi mottar søknaden din via lenken nederst på siden til den aktuelle stillingen. Vi vil gjerne motta CV-en din og en kort motivert søknad samt ev. eksamensbevis. Helst som PDF, eller som Word-filer.

Hvem kan jeg kontakte?

I stillingsannonsene er det oppgitt en kontaktperson som kan gi mer informasjon om den konkrete stillingen. Hvis du er i tvil om stillingens innhold, eller kravene til dine kompetanser, kan du ta kontakt med oss og få mer informasjon. Du kan også kontakte oss på rekruttering@as3.no, så ringer vi deg opp. Oppgi gjerne om henvendelsen handler om en bestemt stilling.

Tar dere referanser?

Ja, som en del av rekrutteringsprosessen henter vi inn referanser hos dine tidligere arbeidsgivere. Men aldri uten at du først har gitt din uttrykkelige aksept til det.

Hvor lenge oppbevarer dere dataene mine, og er de sikre hos dere?

Kun de medarbeiderne i AS3 som er involvert i den konkrete rekrutteringsprosessen har adgang til din søknad. Så du er sikret full diskresjon.

Når du søker en stilling hos AS3, samtykker du automatisk i at vi behandler og oppbevarer dataene dine i opptil seks måneder. Når en rekruttering er avsluttet, sletter vi dine data hvis du ikke har hørt annet. Som søker har du til enhver tid rett til å tilbakekalle samtykket ditt til behandling og oppbevaring av opplysninger i forbindelse med din deltakelse i et rekrutteringsforløp. I slike tilfeller må du henvende deg til AS3. AS3s behandlings- og oppbevaringspolitikk sikrer høy sikkerhet og etisk standard, og er utarbeidet i overensstemmelse med Datatilsynets anbefalinger og lov nr. 429 av 31. mai 2000 om behandling av personopplysninger.

Har dere praktikanter og studentmedhjelpere?

Ja. Hos AS3 har vi praktikanter og studentmedhjelpere i en rekke avdelinger på vårt hovedkontor, f.eks. innenfor HR, markedsføring og kommunikasjon. Gjensidig adgang til ny kunnskap, erfaringsutveksling og nye perspektiver på praksis og teori, er verdifullt for både oss og studentene. Hvis vi søker praktikanter eller studentmedhjelpere, vil det stå under "Ledige stillinger".

Kan man skrive et prosjekt i samarbeid med AS3?

Ja. Hos AS3 synes vi det er viktig å skape gode relasjoner til utdannelsesmiljøet. Vi stiller oss derfor gjerne til rådighet i forbindelse med bachelor- og masteroppgaver, og oppfatter et samarbeid som givende og lærerikt for begge parter. Hvis det er muligheter i forhold til prosjektsamarbeid, vil prosjektet være slått opp under ledige stillinger, hvor du kan utdype din problemformulering og hva du håper vi kan bidra med.