Se våre kommende webinarer

advisor professional content Eli Johanne Borgos

Hvilke hovedoppgaver og ansvarsoppgaver har du i AS3?
Tittelen min er «advisor professional content», eller «fagnerd» som jeg liker å si. Jeg har gleden av å hoppe inn i forskjellige prosjekter i organisasjonen og bidra med faglige funderinger, språklige spekulasjoner og delikat design. Noen dager finner du meg med nesa i en haug med forskningsartikler og en 16 sider lang tabell med sammendrag, mens andre dager kan jeg sitte med musikalsoundtrack på øret og leke meg med design av produktark. Og jeg er aldri vond å be når det gjelder å tegne ut et system eller lage en prosjektplan.

Hva er din bakgrunn?
Jeg har en mastergrad i arbeids- og organisasjonspsykologi fra Universitetet i Oslo og har jobbet i AS3 siden jeg gikk ut i 2018. De siste to årene på universitetet jobbet jeg med koblingen mellom forskning og praksis, både i prosjekt ute hos kunde og i masteroppgaven min om evidensbasert ledelse. Denne kunnskapen kommer nå til nytte i utviklingen av nye løsninger hos AS3.

Hva engasjerer deg med det du jobber med?
Kort sagt: formidling. Det er inspirerende å se tunge forskningsartikler bli til praktiske tips som ledere kan ta med tilbake til hverdagen, både i tekst, figurer og filmer. Jeg har nesten alltid tusjstreker på hendene, jeg har grått på kommando på film, og jeg kan finne de mest utilgjengelige forskningsartiklene. Her er det alltid noe å bryne seg på!