Meld deg på vårt nyhetsbrev

Personnel and Administration Consultant Katinka Sundt

Hovedoppgave i AS3:
Jeg er ansvarlig for kundeopplevelsen fra et rådgivnings-/coachingprogram er solgt til programmet er gjennomført. Dette innebærer blant annet registrering av kandidater i vårt CRM-system, påkobling av rett rådgiver, løpende administrativ kontakt med kunde etter behov, samt fange opp avvik i evalueringer. Jeg er også kontaktpunktet til våre innleide konsulenter og skal sørge for at de bruker våre systemer på riktig måte. I tillegg koordinerer jeg alt av interne kurs og opplæring.

Det å kunne opprettholde kundeforhold og samtidig ha gode relasjoner internt i selskapet, er nødvendig for å lykkes i min rolle.

Bakgrunn:
Jeg har en bachelorgrad i business management fra Hawaii Pacific University og har jobbet i AS3 siden høsten 2015. I AS3 har jeg hatt ulike oppgaver, mest innen HR og administrasjon, og har fått vært med på masse spennende prosjekter oppigjennom. Et av prosjektene jeg er stolt av, er å ha utviklet selskapet sin HMS-håndbok, og satt opp vårt HMS-internkontrollsystem.

Hva engasjerer meg med det jeg jobber med:
Relasjoner, nettverk og samarbeid. Jeg liker å ta vare på alle rundt meg og skape godt samarbeid for å nå et felles mål. For meg er det viktig å være selskapets ansikt utad i form av våre verdier, og jeg tar gjerne i et tak ekstra for å oppnå dette. AS3 har mange spennende kunder og jeg synes det er gøy å kunne bidra med en god kundeopplevelse. Samtidig er jeg opptatt av egen utvikling, og det fine med AS3 er nettopp at man får utfordringer og lærer nye ting hele tiden.

Lurer du på noe?

Send oss en melding da vel. Dette kan være om du trenger råd, har spørsmål, eller andre ting vi kan hjelpe deg med. Vi svarer så fort vi kan!