Se våre kommende webinarer

Customer Success Manager Katinka Sundt

Hovedoppgave i AS3:
Jeg er ansvarlig for kundeopplevelsen fra et rådgivnings-/coachingprogram er solgt til programmet er gjennomført. Dette innebærer blant annet registrering av kandidater i vårt CRM-system, påkobling av rett rådgiver, løpende administrativ kontakt med kunde etter behov, samt fange opp avvik i evalueringer. Jeg er også kontaktpunktet til våre innleide konsulenter og skal sørge for at de bruker våre systemer på riktig måte. I tillegg koordinerer jeg alt av interne kurs og opplæring.

Det å kunne opprettholde kundeforhold og samtidig ha gode relasjoner internt i selskapet, er nødvendig for å lykkes i min rolle.

Bakgrunn:
Jeg har en bachelorgrad i business management fra Hawaii Pacific University og har jobbet i AS3 siden høsten 2015. I AS3 har jeg hatt ulike oppgaver, mest innen HR og administrasjon, og har fått vært med på masse spennende prosjekter oppigjennom. Et av prosjektene jeg er stolt av, er å ha utviklet selskapet sin HMS-håndbok, og satt opp vårt HMS-internkontrollsystem.

Hva engasjerer meg med det jeg jobber med:
Relasjoner, nettverk og samarbeid. Jeg liker å ta vare på alle rundt meg og skape godt samarbeid for å nå et felles mål. For meg er det viktig å være selskapets ansikt utad i form av våre verdier, og jeg tar gjerne i et tak ekstra for å oppnå dette. AS3 har mange spennende kunder og jeg synes det er gøy å kunne bidra med en god kundeopplevelse. Samtidig er jeg opptatt av egen utvikling, og det fine med AS3 er nettopp at man får utfordringer og lærer nye ting hele tiden.