Se våre webinarer, hør podcast eller finn e-bøker og artikler

Rådgiver innenfor leder- og organisasjonsutvikling Tone Bjærum

Hvilke hovedoppgaver og ansvarsområder har du i AS3?
Jeg jobber som rådgiver innen leder- og organisasjonsutvikling, samt at jeg coacher ledere.

Hva er din bakgrunn?
Jeg er utdannet siviløkonom fra NHH, og har en master innen organisasjon og markedsføringsledelse fra University of Oregon. Etter å ha høstet egen ledererfaring fra interessante jobber i Orkla, EBC, Engelschiøn Marwell Hauge og Resilient Minds, valgte jeg å studere til en Executive Master i lederutvikling på BI, samt tok coachingutdannelse i Norge, Sverige, Singapore og Australia. Jeg er litt i overkant nerdete på å lese fag & ledelseslitteratur, er sterk tilhenger av livslang læring, og er nå i gang med en bachelor i psykologi på UiO ved siden av jobb.

Hva engasjerer deg i det du jobber med?
Jeg er opptatt av å se på karrieren som et spennende klatrestativ i stedet for en karrierestige, hvor man griper nye fristende muligheter. Utradisjonelle valg kan gi økt kompetanse og større klarhet i hvor akkurat du trives best. Gjennom min rolle som sparringspartner for ledere som har tatt slike valg, har jeg sett hvordan oppstart i ny jobb, nytt selskap, ny bransje eller nytt land har gitt verdifull læring og gode refleksjoner.

I samarbeid med dyktige kollegaer i AS3 er jeg så heldig å jobbe med den menneskelige siden av endringsprosesser, og henter mye personlig energi gjennom kontakt med flotte ledere og ansatte i norsk næringsliv. Jeg er opptatt av hvordan nye organisasjonsformer, digitalisering og behov for innovasjon krever kompetanse om agilt lederskap og selvledelse. Og at med felles innsats og en god intensjon som utgangspunkt kan slike endringer bli håndtert på en best mulig måte.