Se våre kommende webinarer

Hvordan utvikle læringskultur?

Har din virksomhet konkurransefortrinn som kjennetegnes av å være endringsdyktig, innovativ og kompetent?

For å lykkes med dette over tid forutsettes det at man har en læringskultur. Det innebærer blant annet at man har ledere som tilrettelegger for læring og kompetanseutvikling, og at medarbeiderne tar et felles ansvar for læring. I tillegg må organiseringen være tilrettelagt for gode læringsprosesser og kunnskapsdeling.

I dette foredraget møter du seniorrådgiver Tone Bjærum. Hun vil gå igjennom hva som kjennetegner en god læringskultur, psykologisk trygghet, forskjellen på growth og fixed mindset i organisasjoner, og hvordan ledere og medarbeidere kan være med å utvikle organisasjonen gjennom tilbakemeldinger.

Foredraget er teoretisk forankret og gir dere de grunnleggende byggeklossene for hvordan dere kan utvikle en læringskultur med hovedfokus på feedback. Svanberg vil også gi deltakerne praktiske øvelser i hvordan de kan gi tilbakemeldinger av høy kvalitet.

Foredraget egner seg både for ledere og medarbeidere i organisasjoner som ønsker å utvikle læringskulturen med hovedvekt på feedback. Det kan gjennomføres for både store og små grupper.

Varighet 1-3 timer avhengig av ambisjon.

Foredragsholder

Tone Bjærum

Seniorrådgiver organisasjons- og lederutvikling

Tone er utdannet siviløkonom fra NHH, og har en master innen organisasjon og markedsføringsledelse. Hun har også en Executive Master i lederutvikling fra BI, samt en coachingutdannelse. Hun ser på karrieren som et spennende klatrestativ i stedet for en karrierestige, hvor man griper nye fristende muligheter.

les mer om Tone

Bestill her

Skriv i kommentarfeltet om det er noe spesielt du ønsker at Tone skal vite når hun planlegger foredraget.

Vi kommer gjerne til dere

Vi har kontorer i flere byer i Norge, og kommer gjerne til din virksomhet.

les mer om hvor vi befinner oss