Se våre webinarer, hør podcast eller finn e-bøker og artikler

AS3 Webinar Selvledelse - hva gjør en god leder nå?

Velkommen til webinar om selvledelse

Nok en gang er vi klar til å finne tilbake til en normal tilværelse, etter at pandemien tok seg en ekstrarunde. Mange ansatte vil få tilbud om en fleksibel ordning med hjemmekontor opp til flere dager i uken. Det innebærer at den enkelte fortsatt vil være sin egen leder i arbeidshverdagen.  

Og spørsmålet blir da - hvordan sikre god selvledelse som gjør at de riktige arbeidsoppgavene blir prioritert og at energien opprettholdes. Spesielt når du skal lede en ansatt - deg selv - som kan være preget av slitasje etter å ha vært lenge på egenhånd uten kollegaer og arbeidsmiljø.  

Hvordan sette mål, ta initiativ, forsere hindringer, og motivere deg selv til læring og økt jobbprestasjon? Samtidig som du tar vare på egen helse og trivsel?  

Og hvordan kan din leder utøve «superledelse», som innebærer å stimulere og legge til rette for utvikling og utøvelse av selvledelse-kompetanse i teamet. Her kan stikkord være ansvarliggjøring, mentale verktøy, synliggjøring av styrker, og tilrettelegging for egentrening og egenutvikling hos de ansatte.  

Dette gleder vi oss til å snakke om! Du møter Tone Bjærum og Maja Vikan, begge seniorrådgivere i AS3 Norge.  

Se opptak av webinaret

Webinaret omhandler selvledelse, med fokus på:

  • Hvordan sikre god selvledelse i en arbeidshverdag med hjemmekontor
  • Utøvelse av god selvledelse, med vekt på målsetting, initiativ, hindringsovervinning og motivasjon til læring og økt jobbprestasjon.
  • Leders rolle i å fremme selvledelse-kompetanse i teamet, gjennom ansvarliggjøring, mentale verktøy, synliggjøring av styrker og tilrettelegging for egentrening og egenutvikling.

Foredragsholdere

Tone Bjærum

Tone Bjærum

Senior Advisor Leadership Development

Tone er utdannet siviløkonom fra NHH, og har en executive master innen lederutvikling fra BI. Hun har jobbet mange år både som leder og som coach, og ser på karrieren som et spennende klatrestativ med interessante muligheter for læring.

Maja Vikan

Maja Vikan

Senior Advisor Career Services

Maja er seniorrådgiver Innenfor outplacement og jobber til daglig med å hjelpe ledere og HR i gjennomføringen av omstilling- og nedbemanningsprosesser. Hun har erfaring og bakgrunn fra HR og mangfoldsledelse, samt jobbet med å styrke kommunikasjon og samarbeid i internasjonale relasjoner.