Se våre webinarer, hør podcast eller finn e-bøker og artikler

AS3 Webinar Syk på hjemmekontoret eller hjemmekontor når du er syk?

Vi er nå over et år tilbake i «normalen» etter pandemien. Hjemmekontor har blitt normalt og har gitt oss både mer frihet og fleksibilitet, samtidig som det utfordrer arbeidsmiljøet på jobben. Adecco og AS3 opplever at sykefravær knyttet til hjemmekontor er utfordrende, enten det være seg om man jobber når man er syk eller er 100% syk når man kan jobbe litt.

Se opptak av webinaret

Vi vil i dette Webinaret fokusere på følgende

  • Hva er dagens utfordringer knyttet til hjemmekontor og sykefravær?
  • Hjemmekontor er blitt den nye rettigheten – Hvordan skaper man tilliten knyttet til syk ved hjemmekontor?
  • Egenmeldinger blir de brukt ev misbrukt?
  • Hva kan arbeidsgivere gjøre med fokuset sykefravær og hjemmekontor?

Foredragsholdere


Bjørn Solend 

Partner & Senior Advisor

Bjørn har lang og bred erfaring innen HR-området, både rundt teknologi og HR-faget generelt. Solend har blant annet implementert systemer for kompetanseutvikling, medarbeidersamtale, målstyring, medarbeiderundersøkelse, etterfølgerplanlegging og ulike E-læringsaktiviteter.

Toril Guzman
Toril Guzman

Konserndirektør Professionals - Adecco Norge

Adecco Professionals er en spesialisert samarbeidspartner innen fagområdene regnskap og økonomi, finans, HR, innkjøp, administrasjon, kundeservice, markedsføring, salg og helse. Vi tilbyr fastrekruttering via Adecco Select, innleie av vikarer og Second Opinion. Vi kan bistå med hele eller deler av en rekruttering. Vi kan også være med på utvikle nye tjenester etter våre kunders ønske og behov.