Se våre webinarer, hør podcast eller finn e-bøker og artikler

AS3 Webinar Det ledere ikke snakker om

Mange ledergrupper sliter med å ha åpenhet og god kommunikasjon. I AS3 arbeider vi med temaer knyttet til dette hver eneste dag. Sammen med næringslivsleder og forfatter Anita Sundby ønsker vi å sette søkelyset på problemstillinger som ofte er utfordrende i kommunikasjon mellom ledere. Anita har snakket med over 70 ledere og skrevet boken "Det ledere ikke snakker om"som tar for seg tema det er vanskelig å snakke om med andre ledere og vi ønsker å fokusere litt på noen av disseutfordringene. 

Noe av det vi snakker om er:

  • Hva skjer når ledergruppen er taus og hva skyldes det?
  • Hvordan kommer frykt til uttrykk i ledergruppen?
  • Hvor mye kan/skal man dele med hverandre?
  • Hvordan håndteres dilemmaer uten å ende opp med pekelek og syndebukk?

 

Se opptak av webinaret

Foredragsholdere

Anita Sundby

Anita Sundby har over 30 års erfaring fra ledende posisjoner i flere av Nordens største virksomheter. Hun har utviklet medarbeidere og forretningsområder, etablert nye markeder og bidratt til lønnsom vekst.Anita er utdannet siviløkonom med tilleggsstudier i psykologi og pedagogikk.Einar Wergeland-Jenssen

Einar er partner og Adm. Dir i AS3 Norge AS. Han har bred erfaring fra ledelse, og utvikling av ledere fra ulike bransjer og ansvarsområder. Einar har bla.a bakgrun som psykolog og organisasjonspsykolog.