Se våre webinarer, hør podcast eller finn e-bøker og artikler

As3 employment Viktigheten av å se hele mennesket

Vi har tro på at det å være del av et fellesskap hvor man jobber sammen er rehabiliterende for mennesker med psykisk og fysiske sykdom. Alle trenger å kjenne at det er behov for en i samfunnet.

Psykisk sykdom rammer ofte mange deler av livet på en gang det kan og gi  utslagsgivende i fysiske plager.

Derfor tror vi på hele menneske.

Vi i AS3 tenker at unge mennesker som er utenfor arbeidslivet over  lang tid har opparbeidet seg en helhetlig ubalanse .

AS3 tenker derfor om vi setter hele livet i fokus, som bo situasjon, fritidsituasjon helse og psyke i et system vil  kunne  en finne gode løsninger på veien inn i samfunnet sammen med kandidaten. Vi i as3 ung tenker at alt henger sammen med alt. Og at det trengs trygge stabile rammer og voksene som kan være mentor over tid.

Vi tror ikke på kvikkfiks men vi tror på raskt i gang med prosess og verdig oppfølging.

Hva kan AS3 Crew tilby?

Alle som kommer inn i AS3 Ung blir en del av AS3 Crew.

Det vil si at det ikke er noen veiledere eller rådgivere, Vi tror at  at de ansatte i AS3 ung er fasilatører og crewet er kaptein i eget liv.

Vi vil sammen stake ut kursen og sortere ut rekkefølgen av hva som er viktigst for hvert enkelt crew medlem for å finne balanse i før en går inn i neste steg.

Målet er betalt jobb i den størrelsesordenen crewet selv setter som mål.

 

Hvorfor AS3 Crew?

Vi har stort nettverk innenfor alle private og offentlige  sektorer i arbeidslivet

Vi er veldig gode på å se mennesker der de er.

Vi ser at ved å bli Crew i AS3 er med på å bygge vært enkelt menneske sitt selvbilde, kollegiale samhandlinger ,kommer ut av komfortsonen med mere.  Vet at hver enkelt menneske sette kurs videre ser vi at når at vi starter tidlig med identitetsbygging og tilhørighet blir veien ofte lettere å gå når en har noe å henvise til og at en er en del av noe og et firma vil de og kjenne på selvfølelsen.

Med 110 ansatte på Herregården er det viktig for oss å ha fokus på våre ansatte, rekruttering og ta samfunnsansvar. I vårt prosjekt "piggå du me" fokuserer vi på å få unge ut i arbeidslivet gjennom opplæring og inkludering. Vi håper flere bedrifter vil engasjere seg med samme fokus Ove Trøen, CEO Sudrheimgruppen
Vi håpet på en suksesshistorie. Vi fikk 12! Glenn Steen, Daglig leder Arendal Herregård
Å få lov til å bygge unge mennesker inn i samfunnet skaper stor personlig glede. Alle trenger å bli sett, ved å se skapes en fremtid. Benedikte Nilsen, Prosjektutvikler & Karriererådgiver AS3 Norge
Nå har jeg et sted å gå! Ole Garcia de Prestno (22), Kjøkkenmedarbeider
Denne Muligheten har gitt meg relasjoner, tilhørighet og bedret psykisk helse. Alt i alt, en ny mening med livet! Malene Andersen-Oland (23), Hotellmedarbeider
Opplevelsen av å bli møtt med aksept, få mestringsfølelse og treffe likesinnede har vært livsendrende for meg! Kenneth Engeland Smith (29), Hotellmedarbeider

Se våre andre blogginnlegg

Under kan du lese noen av våre tidligere skrevene innlegg

Artikler fra AS3