Se våre webinarer, hør podcast eller finn e-bøker og artikler

For enkeltpersoner Karriererådgivning

Har du blitt tilbudt et outplacementprogram hos AS3? Dette kan du vente deg.

Siden 1989 har mer enn 50 000 mennesker kommet videre i arbeidslivet på en god måte med støtte fra oss. Det ønsker vi for deg også.

Karriererådgivning er en del av det AS3 definerer som outplacement: Prosessen med å få ny og ønsket jobb. Det kommende rådgivningsprogrammet handler om deg og dine muligheter. For å skape en best mulig prosess er det avgjørende at du deler tankene dine med din personlige rådgiver.

Mer om outplacement

Ditt digitale univers

Du får tilgang til AS3 Portalen som er et digitalt jobbunivers. Her kan du arbeide med våre faglige moduler som er en del av jobbrådgivningen, og blant annet systematisere din kompetanse. 

Ukentlige workshops

I tillegg kan du delta i ukentlige aktiviteter og få kunnskap og inspirasjon gjennom videoer, webinarer og nyheter om jobb og karriere.

Personlig rådgiver

Våre rådgivere vil gi deg personlig og kvalifisert rådgivning. Du og din rådgiver avtaler sammen hvordan du planlegger ditt rådgivningsprogram. Dersom du opplever at dere ikke passer sammen vil du få tildelt en annen rådgiver.

Kom godt i gang med karriererådgivning

Rådgiveren er din profesjonelle sparringspartner og følger deg gjennom hele programmet. Du har selv ansvar for hvor høyt du ønsker at aktivitetsnivået skal være. For å komme i gang anbefaler vi at du melder deg på webinaret «Kom godt i gang med ditt AS3 rådgivningsprogram» på portalen. Hvis du heller vil begynne med en personlig samtale med rådgiveren din eller arbeide med din faglige kompetanse på portalen, kan du også gjøre det. Du vurderer selv hva som er best for deg.

Hvis du har spørsmål kan du alltid kontakte rådgiveren din. Du kan også ringe oss på +47 815 55 855

 

Møt våre karriererådgivere

Bli bedre kjent med våre dyktige karriererådgivere

Se våre rådgivere

av AS3s outplacementkandidater var i 2017 fornøyde eller meget fornøyde med rådgivning i AS3

Kontakt oss

Har du noen spørsmål rundt din videre karriere eller rådgivningforløp, kontakt oss gjerne her.