Se våre webinarer, hør podcast eller finn e-bøker og artikler

Nedbemanning og karriererådgivning Outplacement

Gi overtallige medarbeidere de beste forutsetningene for å komme i ny jobb med outplacement.

Outplacement har som mål å hjelpe overtallige medarbeidere videre i deres karriere. I et outplacementprogram hos AS3 får man en personlig og dedikert rådgiver og sparringspartner gjennom hele prosessen. Vi hjelper deg med å sette fokus på dine kompetanser og jobbmål, og støtter deg på veien mot en ny jobb. Våre rådgivere er alle sertifiserte outplacementrådgivere, de har lang erfaring i arbeidslivet og gode resultater med å hjelpe overtallige videre i arbeidslivet.

Outplacement hos AS3 er først og fremst individuelt tilpasset, men vi tilbyr ukentlige seminarer, webinarer, nettverkskafeer og jobbkafeer. 

Nettverksbygging som en del av outplacement

I tillegg til individuell karriererådgivning, der man har møter med sin egen personlige rådgiver, tilbyr vi ukentlige seminarer og webinarer som for eksempel:

Digitalt jobbforum

I AS3s outplacementprogrammer får man full adgang til AS3s online portal. Man kan blant annet anvende våre profesjonelle jobbmoduler, melde seg på seminarer og webinarer, se videoer om ulike temaer innen jobbsøking, og få innspill til utarbeiding av CV og jobbsøknader. Dette er en god støtte i karriererådgivningen og man har tilgang til denne portalen også etter at rådgivningsprogrammet er ferdig.

Nedbemanningsprosess fra A-Å

Karriererådgivere hos AS3

AS3 rådgivere er alle sertifiserte hos AS3 Academy. Som en av få leverandører innen outplacementfeltet har vi strenge krav til at de som mister jobben skal møte en dyktig og erfaren rådgiver. Vi måler kontinuerlig tilfredsheten og kvaliteten på våre rådgivere, slik at den som mister jobben skal få den beste veiledningen for å komme videre i sin karriere. 

Mer om AS3 Academy
Outplacement

Møt våre outplacementrådgivere

Alle er sertifiserte outplacementrådgivere og coacher

AS3 sine outplacementrådgivere

Kompetansekartlegging

Ved en nedbemanning er det viktig å kartlegge kompetansen man har internt i virksomheten. Vi kan hjelpe dere med å stille forberedt på disse samtalene.

Les mer om kompetansekartlegging

10 gode grunner til Outplacement

Lurer du på hvilke fordeler outplacement gir virksomheten? Her har vi listet påå ti gode grunner til hvorfor man bør velge outplacement i en endringsprosess. 

10 orde grunner til outplacement