Meld deg på vårt nyhetsbrev

Tjeneste Ekspertbistand

Ekspertbistand er en refusjonsordning fra NAV der du kan få inntil 20.000 NOK i bistand når en medarbeider har hyppig sykefravær eller langtidsfravær.

Vi som eksperter skreddersyr oppfølging for den enkelte og vil foreslå tiltak som vil gjøre arbeidstakeren i stand til å utføre arbeidet sitt, eventuelt gjøre et annet arbeid eller vurdere å bytte jobb.

Vi kan blant annet bidra med: 

Kartlegging: Vi kartlegger arbeidstakers kompetanse og ferdigheter, ressurser og begrensninger med det formål å finne riktig løsning for vedkommende. 

Fasilitator: Vi vil bistå på arbeidsplassen og være en objektiv part i samhandlingen mellom deg som arbeidsgiver og den aktuelle arbeidstakere og fasilitere en god oppfølgingsprosess.

Arbeidsplassvurdering: Vi kan også tilby en vurdering av arbeidsplassen som en del av ekspertbistanden.

Individuell oppfølging: Arbeidstakeren få skreddersydd individuell oppfølging fra våre rådgivere og/eller vårt helsepersonell for å sikre at vedkommende bidrar på sitt beste. Vi bistår med å finne en god arbeidssituasjon, enten i eksisterende eller i ny jobb. 

Kontakt oss

Trenger du, eller ønsker du, mer informasjon om ekspertbistand? Ta gjerne kontakt med oss

Lurer du på noe?

Send oss en melding da vel. Dette kan være om du trenger råd, har spørsmål, eller andre ting vi kan hjelpe deg med. Vi svarer så fort vi kan!