Se våre webinarer, hør podcast eller finn e-bøker og artikler

AS3 Webinar Frivillig nedbemanning

Frivillig nedbemanning – Hva er det og hvordan gjør man det? 

Nedbemanning kan være en nødvendig strategi for å tilpasse seg endrede markedsforhold.

Frivillig nedbemanning innebærer at en bedrift gir ansatte muligheten til å frivillig forlate selskapet mot en avtalt kompensasjon. Dette tiltaket er ofte en del av en større strategi for å redusere antall ansatte og kutte kostnader, uten behov for tvungne oppsigelser.

I dette webinaret vil Bjørn Solend og Richard Thorsen hos AS3 dele tips, råd og strategi for hva og hvordan det kan gjøres, for å sikre en god prosess, for både bedriften og de ansatte.

Se opptak av webinaret

Frivillig nedbemanning

Dette webinaret er perfekt for deg som:

Ønsker tips, råd og strategi for hva og hvordan frivillig nedbemanning kan gjøres, for å sikre en god prosess, for både bedriften og de ansatte.

Foredragsholdere

Richard Thorsen

Senior Advisor Career Services

Richard jobber som seniorrådgiver i AS3. Han jobber til daglig med oppfølging av kunder, kurs og ledertreninger i forbindelse med omstillinger, og hjelper til i krevende prosesser i bedrifter. Han sparrer også med HR rundt prosess og håndtering, og er med på utviklingen i etterkant.


Bjørn Solend 

Partner & Senior Advisor

Bjørn Solend er coach og karriereutvikler. Han arbeider hver dag med i å bistå virksomheter og enkeltpersoner i det å finne sin karriere og videre få virksomheter til å utvikle senkarriere-strategier.