Se våre kommende webinarer

velkommen til våre kostnadsfrie Webinarer og seminarer

Vi arrangerer webinarer, og vil ha deg med!

Vi i AS3 ønsker å dele vår kunnskap med deg via gode webinarer. Her belyser vi temaer som er viktige for både enkeltpersoner, ledere og ledergrupper, samt organisasjoner. For eksempel om utvikling i organisasjonen eller webinar om nedbemanning.

Et godt webinar gir deg mulighet til å engasjere deg. Vi gjør det mulig for deg å stille spørsmål underveis til oss og prate med de andre deltakerne, enten det gjelder temaene vi snakker om eller andre relevante problemstillinger.

Vi ønsker dine innspill

Vi i AS3 har lang erfaring med å spre kunnskap, og håper temaene er interessante og vil gi deg relevant input. Likevel ønsker vi svært gjerne å høre hva du synes som våre webinarer. Enten det er ris eller ros, takker vi for det. Ta gjerne kontakt med oss, det er slik vi blir bedre.

Hvordan få tilgang?

Webinarene våre er enkle å delta på. Vi bruker Zoom som webinarplatform. Dette er en platform hvor du enten kan se webinaret i din nettleser, eller laste ned programvaren i forkant av webinaret. Vi anbefaler deg å laste ned zoom i forkant av webinaret, da dette gir best brukeropplevelse. Når du melder deg på et av webinarene vil du få tilsendt din personlige link som du bruker for å logge inn på plattformen.

I etterkant av våre webinarer kan du ta kontakt for å be om presentasjonen som er brukt, samt gi spørsmål og svar på det du måtte lure på. Det gjøres opptak av alle våre webinarer. Les mer og finn disse under opptak av våre webinarer.

Kommende webinarer

Vi ser frem nye interessante webinarer for deg i HR og ledelse.

Februar

21. februar

Verdi i senkarriere

Les mer og meld deg på

Mars

7. mars

Endringsledelse rett på bunnlinja

Les mer og meld deg på
21. mars

En god nedbemanning - er det mulig?

Les mer og meld deg på

April

18. april

Syk på hjemmekontoret eller hjemmekontor når du er syk?

Les mer og meld deg på

Mai

9. mai

Selvledelse - hva gjør en god leder nå?

Les mer og meld deg på

Ønsker du å se tidligere sendinger, finner du disse under

Se tidligere sendte webinarer

Hva er et webinar?

Slår du sammen ordene web + seminar, får du ordet webinar. Dette er et seminar som foregår over internett. Vanligvis melder man seg opp til webinaret i forkant og får beskjed når webinaret starter. Temaene kan være alt som en bedrift ønsker å dele. Om det er hvordan en bedrift øker sitt salg gjennom markedsføring, eller om ledelse og teknikker, vil man forsøke å gi en merverdi til seerne, samt finne potensielle kunder som bedriften kan hjelpe.

AS3 nyhetsbrev

Motta vårt faglige nyhetsbrev og bli alltid oppdatert på våre nyeste webinarer