Meld deg på vårt nyhetsbrev

Business Controller Marte Flatlien

Hvilke hovedoppgaver har du i AS3?

Som Business Controller bistår jeg lederne og seniorrådgiverne med rapportering og sparring rundt økonomiske data, samt har hovedansvar for budsjetteringsprosess og fakturering. Jeg er også superbruker i vårt interne CRM-system Microsoft Dynamics 365.

Hva er din bakgrunn?

Jeg har en bachelorgrad i revisjon fra Høgskolen i Innlandet, i tillegg til samtalemetoden "Motiverende intervju", hvor målet er å øke motivasjonen til adferdsendring og å hjelpe mennesker i en endringsprosess. Jeg har jobbet som daglig leder og assisterende butikksjef i service- og kundehåndteringsbransjen, hvor jeg også har hatt ansvar for både regnskap, personal og administrasjon.

Hva engasjerer deg med det du jobber med?

Være med på å skape tydelige mål, retning og ansvarsområder som bidrar til positiv framdrift hos enkeltpersoner eller team, understøttet av gode og effektive systemer/prosesser som gjør at alle har de verktøyene og informasjonen de trenger for å yte sitt beste!  

Lurer du på noe?

Send oss en melding da vel. Dette kan være om du trenger råd, har spørsmål, eller andre ting vi kan hjelpe deg med. Vi svarer så fort vi kan!