Se våre webinarer, hør podcast eller finn e-bøker og artikler

rådgiver Grethe Steen

Grethe er utdannet innen økonomi og ledelse, kommunikasjon og organisasjonsfag/HR og har gjennom 25 års erfaring opparbeidet seg solid erfaring og kompetanse fra mennesker, relasjoner, samarbeid og teknologi. Hun har erfaring fra utallige endrings- og utviklingsprosesser både av organisasjoner, team, ledere og individer.

 

Hun har mange års erfaring fra rekruttering og HR-arbeid, både strategisk og operativt, og har meget god innsikt i og kompetanse på området jobbsøking fra A-Å.

 

Grethe brenner for relasjonsbygging og dialog, og hun er genuint opptatt av utvikling av mennesker – både som individ og i grupper. Grethe bidrar til at mennesker i en endring blir i stand til å hente fram de nødvendige ressursene de trenger for å kunne gjøre aktive, gode grep for seg selv. Gjennom ulike verktøy og praktisk trening av ferdigheter, sørger Grethe for at mennesker i endring aktivt skaper og får gode resultater i sin egen prosess.

 

 

Jeg brenner for læring og utvikling. Går gjerne tett på i de menneskelige prosessene og bistår folk i å komme videre i noe de står fast i. Grethe Steen

Kontakt oss