Se våre webinarer, hør podcast eller finn e-bøker og artikler

Våre rådgivere En profesjonell og individuelt tilpasset rådgivning

En rådgiver i AS3 har som mål å møte hvert enkelt menneske der de befinner seg i sin prosess, med en grunnholdning om å være empatiske, ærlige og respektfulle. De er konfidensielle samtalepartnere og skal være en støtte gjennom hele programmet. 

Alle våre rådgivere har lang og bred arbeids- og ledererfaring fra alle typer bransjer. Noen har erfaring fra rekruttering, noen fra lederutvikling og andre har lang bakgrunn fra HR.  

Finn din rådgiver

Hvor bor du?

Det å være karriererådgiver handler om mer enn å lære bort hvordan man skriver en god søknad og sammenfatter egen kompetanse i en CV. 

For å finne en ny jobb skal hver kandidat selge seg selv. For å være en god selger, er det viktig å være trygg på produktet og finne riktige markedskanaler å selge seg i. I tillegg skal salgstalen i intervjuet være konkret og tydelig. Rådgiverne i AS3 får innføring i hele prosessen slik at de på best mulig måte kan veilede hver kandidat til ny og riktig jobb. 

Sertifisering i AS3 

AS3 Academy i Aarhus sertifiserer alle som jobber med coaching og rådgivning i hele virksomheten. Den første sertifiseringen handler om  

  • Transisjoner – Hvordan mennesker reagerer på store endringer som har betydning for eget liv og identitet 
  • Innføring i alle AS3’s verktøy til karriereveiledning 
  • Innføring i digitale kandidatportaler 
  • 1 dags hjemmeeksamen med tilbakelesning  

I tillegg er over 1000 ansatte og rådgivere sertifisert i grunnprinsipper for coaching - Transition Coach Foundation. 

Utdanningen er utviklet av AS3 i samarbeid med Aarhus universitet og godkjent av European Mentoring og Coaching Council, EMCC.