Meld deg på vårt nyhetsbrev

Våre rådgivere En profesjonell og individuelt tilpasset rådgivning

En rådgiver i AS3 har som mål å møte hvert enkelt menneske der de befinner seg i sin prosess, med en grunnholdning om å være empatiske, ærlige og respektfulle. De er konfidensielle samtalepartnere og skal være en støtte gjennom hele programmet. 

Alle våre rådgivere har lang og bred arbeids- og ledererfaring fra alle typer bransjer. Noen har erfaring fra rekruttering, noen fra lederutvikling og andre har lang bakgrunn fra HR.  

Finn din rådgiver

Hvor bor du?

Det å være karriererådgiver handler om mer enn å lære bort hvordan man skriver en god søknad og sammenfatter egen kompetanse i en CV. 

For å finne en ny jobb skal hver kandidat selge seg selv. For å være en god selger, er det viktig å være trygg på produktet og finne riktige markedskanaler å selge seg i. I tillegg skal salgstalen i intervjuet være konkret og tydelig. Rådgiverne i AS3 får innføring i hele prosessen slik at de på best mulig måte kan veilede hver kandidat til ny og riktig jobb. 

Sertifisering i AS3 

AS3 Academy i Aarhus sertifiserer alle som jobber med coaching og rådgivning i hele virksomheten. Den første sertifiseringen handler om  

  • Transisjoner – Hvordan mennesker reagerer på store endringer som har betydning for eget liv og identitet 
  • Innføring i alle AS3’s verktøy til karriereveiledning 
  • Innføring i digitale kandidatportaler 
  • 1 dags hjemmeeksamen med tilbakelesning  

I tillegg er over 1000 ansatte og rådgivere sertifisert i grunnprinsipper for coaching - Transition Couch Foundation. 

Utdanningen er utviklet av AS3 i samarbeid med Aarhus universitet og godkjent av European Mentoring og Coaching Council, EMCC. 
 

Coachingsamtale
Lurer du på noe?

Send oss en melding da vel. Dette kan være om du trenger råd, har spørsmål, eller andre ting vi kan hjelpe deg med. Vi svarer så fort vi kan!