Se våre kommende webinarer

Rådgiver Birgitte Daae

Noe av det som motiverer meg mest er å oppleve at en veisøker går ut med litt mer tro på seg selv og ser nye muligheter. Birgitte Daae

Birgitte har lang erfaring med å jobbe med mennesker fra både helsesektoren, reiselivet, bemanningsbransjen, karrieresenter og i egen virksomhet. I en årrekke har hun hatt et spesielt fokus innenfor omstilling- nedbemanning, med ivaretagelse av enkelt personer som kommer i denne situasjonen. Sette personer i stand til å ta egne valg for endring av yrke og eller utdanning er utgangspunktet for veiledningsarbeidet. 

Hennes styrke som karriereveileder er å se ressursene i den enkelte som ikke er de opplagte. Hun er opptatt av å støtte og løfte den enkelte slik at de får tro på at de har mange gode kvaliteter og ferdigheter som kan komme til nytte i en jobb. Det å bidra til at den enkelte kjenner på at de har en betydning, verdi og mening i livet er vesentlig i tankemåten hennes.

Birgitte er opptatt av å jobbe med verdier og ansvarliggjøring. Hva er viktig for den enkelte i sitt liv, og hva skal til for å nå de målene man setter seg? Det som har vært får man ikke gjort noe med, men hva man har tilegnet seg av egenskaper, kunnskap og ferdigheter på veien er unikt for den enkelte. Birgitte bidrar til forståelse og innsikt slik at veien videre i endringsprosessen blir tydeligere.

Kontakt oss