Meld deg på vårt nyhetsbrev

rådgiver Grethe Steen

Jeg brenner for læring og utvikling. Går gjerne tett på i de menneskelige prosessene og bistår folk i å komme videre i noe de står fast i. Grethe Steen
Karriereveieleder Trondheim Grethe Steen

Grethe er utdannet innen økonomi og ledelse, kommunikasjon og organisasjonsfag/HR og har gjennom 25 års erfaring opparbeidet seg solid erfaring og kompetanse fra mennesker, relasjoner, samarbeid og teknologi. Hun har erfaring fra utallige endrings- og utviklingsprosesser både av organisasjoner, team, ledere og individer.

 

Hun har mange års erfaring fra rekruttering og HR-arbeid, både strategisk og operativt, og har meget god innsikt i og kompetanse på området jobbsøking fra A-Å.

 

Grethe brenner for relasjonsbygging og dialog, og hun er genuint opptatt av utvikling av mennesker – både som individ og i grupper. Grethe bidrar til at mennesker i en endring blir i stand til å hente fram de nødvendige ressursene de trenger for å kunne gjøre aktive, gode grep for seg selv. Gjennom ulike verktøy og praktisk trening av ferdigheter, sørger Grethe for at mennesker i endring aktivt skaper og får gode resultater i sin egen prosess.

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt oss

Lurer du på noe?

Send oss en melding da vel. Dette kan være om du trenger råd, har spørsmål, eller andre ting vi kan hjelpe deg med. Vi svarer så fort vi kan!