Meld deg på vårt nyhetsbrev

Rådgiver Anne Havsgård

Jeg motiveres av utvikling og syns det er fantastisk når mennesker oppdager at selv små grep kan gjøre store utslag. Anne Havsgård
Bilde av rådgiver Anne Havsgård

Anne har bakgrunn som siviløkonom og mer enn 20 års erfaring fra både linje og HR i internasjonale kunnskapsbedrifter. Hun har solid HR kompetanse og erfaring fra både operativt og strategisk nivå og opptatt av at omstillings- og endringsprosesser gjennomføres med gode verktøy og god metodikk for alle involverte. Gjennom flere år som mentor, coach og sparringspartnere for HR og ledere har hun opparbeidet solid erfaring fra feltet.

Anne har jobbet mye med jobbsøkerprosessen A-Å og er sertifisert på de markedsledende verktøyene i Norge for rekruttering; blant annet profil, evne- og ferdighetstester fra SHL, AON Assessment og Cubics. Hun ble DNV GL sertifisert rekrutterer i 2013 og har mye kunnskap, kompetanse og innsikt i jobbsøkefeltet.

De siste årene har hun jobbet som konsulent, endringsagent og coach på tvers av bransjer, både på individ og gruppenivå. 

 

 

Kontakt oss

Lurer du på noe?

Send oss en melding da vel. Dette kan være om du trenger råd, har spørsmål, eller andre ting vi kan hjelpe deg med. Vi svarer så fort vi kan!