Meld deg på vårt nyhetsbrev

Rådgiver Beate Kristin Kolstad

Jeg brenner for å støtte mennesker og organisasjoner i sin utvikling for å nå sine mål og potensialer, samt skape verdi i et helhetlig perspektiv. Beate Kristin Kolstad
Beate Kolstad

Beate har jobbet som profesjonell coach, rådgiver og sparringspartner i endrings- og omstillingsprosesser i flere år. Hun har erfaring fra å jobbe med individer, team og organisasjoner i endringsprosesser, ulike bransjer og nivå.

Med bachelor i elektronikk fra Bergen ingeniørhøyskole og mange års erfaring fra arbeid innen tele- og datakommunikasjon har Beate en spesielt god kompetanse omkring handlingsrommet og de utfordringer som oppstår i skjæringspunktet mellom mennesker og teknologi.

Som rådgiver er Beate opptatt av å støtte mennesker i sin utvikling slik at de skal nå sine mål og potensialer, og hun bidrar til å synliggjøre verdi i et helhetlig perspektiv for mennesker i endring. Hun er resultatorientert med kandidaten i fokus slik at denne i sin endringsreise evner å tydeliggjøre mål for seg selv og ta gode, riktige valg på veien.

 

 

Kontakt oss

Lurer du på noe?

Send oss en melding da vel. Dette kan være om du trenger råd, har spørsmål, eller andre ting vi kan hjelpe deg med. Vi svarer så fort vi kan!