Se våre kommende webinarer

Rådgiver Espen Langseth

Jeg brenner for utvikling av HELE mennesket! Espen Langseth

Espen er utdannet coach og organisasjonskonsulent innen psykosyntese fra Oslo og Stockholm. Han har gründererfaring, i tillegg til å ha jobbet som daglig leder og salgssjef med ansvar for opplæring og utvikling av selgere. Espen har bred erfaring, og mye kunnskap om hvordan man jobber for å utvikle ledere og medarbeidere på en god og helhetlig måte. Han er sertifisert gjennom European Mentoring & Coaching Council (EMCC). 

Det å tenke ut nye ideer og måter for å hjelpe mennesker og organisasjoner, er noe som gir Espen energi. Han har et stort engasjement for å hjelpe mennesker til vekst og utvikling, og han brenner for faget sitt- coaching, karriereveiledning og teamutvikling. Hans største motivasjonsfaktorer er å bidra til andres vekst, trivsel og arbeidsglede, og hjelpe dem til å nå deres drømmer og mål. Espen bistår og hjelper den enkelte leder, medarbeider og gruppe til å nå nye høyder. 

Espen har også bakgrunn som aktiv​ ​idrettsutøver og har blant annet spilt på landslaget i bandy. Som coach og mental trener har han også hjulpet mange utøvere og lag opp mot toppen i sine idretter. 

Kontakt oss