Meld deg på vårt nyhetsbrev

Rådgiver Espen Langseth

Jeg brenner for utvikling av HELE mennesket! Espen Langseth
Bilde av rådgiver Espen Langseth

Espen er utdannet coach og organisasjonskonsulent innen psykosyntese fra Oslo og Stockholm. Han har gründererfaring, i tillegg til å ha jobbet som daglig leder og salgssjef med ansvar for opplæring og utvikling av selgere. Espen har bred erfaring, og mye kunnskap om hvordan man jobber for å utvikle ledere og medarbeidere på en god og helhetlig måte. Han er sertifisert gjennom European Mentoring & Coaching Council (EMCC). 

Det å tenke ut nye ideer og måter for å hjelpe mennesker og organisasjoner, er noe som gir Espen energi. Han har et stort engasjement for å hjelpe mennesker til vekst og utvikling, og han brenner for faget sitt- coaching, karriereveiledning og teamutvikling. Hans største motivasjonsfaktorer er å bidra til andres vekst, trivsel og arbeidsglede, og hjelpe dem til å nå deres drømmer og mål. Espen bistår og hjelper den enkelte leder, medarbeider og gruppe til å nå nye høyder. 

Espen har også bakgrunn som aktiv​ ​idrettsutøver og har blant annet spilt på landslaget i bandy. Som coach og mental trener har han også hjulpet mange utøvere og lag opp mot toppen i sine idretter. 

Kontakt oss

Lurer du på noe?

Send oss en melding da vel. Dette kan være om du trenger råd, har spørsmål, eller andre ting vi kan hjelpe deg med. Vi svarer så fort vi kan!