Se våre kommende webinarer

Rådgiver Kristin Weholt

Jeg blir spesielt engasjert når jeg får jobbe med å realisere andre menneskers potensial Kristin Weholt

Kristin har hovedfag i litteraturvitenskap og 12 års arbeidserfaring fra forlagsbransjen. Der jobbet hun både redaksjonelt og med markedsføring og salg, og hun ledet en avdeling for litteratureksport. I forbindelse med et personlig utfordrende, men verdifullt, karriereskifte satte hun seg på skolebenken igjen og landet etterhvert hos AS3 Transition. Her har hun de siste årene jobbet som rådgiver, coach og kursinstruktør for HR, ledere og medarbeidere, spesielt med fokus på endrings- og nedbemanningsprosesser og stress- og trivselsrelaterte problemstillinger. 

Kristin er opptatt av å spille på ressursene i den enkelte, slik at mennesker blir i stand til å ta de grepene de trenger for å skaffe den karrieren og det livet som er riktig for seg. Hun har et umettelig behov for å lære, og har blant annet opparbeidet solid kompetanse om hvordan stress påvirker våre tanker, følelser, atferd, relasjoner, kropper og identitet.  

Mistrivsel og stress kan gjøre oss syke, både fysisk og psykisk. Som samtalepartner og coach er Kristin opptatt av å legge til rette for økt selvinnsikt, slik at man gjennom trening, selvledelse og bruk av gode verktøy blir i stand til å sortere, prioritere og mestre det som er utfordrende. 

Kontakt oss